Back to top
Tawk.to

Fietsparkeerbeugels FalcoFair voor fietsparkeren in Maassluis

Home Projecten Fietsparkeerbeugels FalcoFair voor fietsparkeren in Maassluis

In de Boschstraat te Maassluis kunnen de fietsen tegenwoordig geparkeerd worden tegen de fietsparkeerbeugels FalcoFair. Een fietsparkeergelegenheid die functioneel en mooi is!

De FalcoFair fietsparkeerbeugel is een product uit eigen fabriek; made in Holland dus. Falco produceert grotendeels haar fietsparkeersystemen waaronder fietsbeugels en ander straatmeubilair in haar hoofdvestiging te Vriezenveen.

Netjes fietsparkeren

Deze fietsparkeerbeugel zorgt voor een functionele en mooie aanvulling in de straten van Maassluis. Geplaatst door onze partner Binder Groenvoorzieningen, zorgen deze aanleunbeugels voor een mooie en nette fietsparkeergelegenheid voor de deur.

Geen rondslingerende fietsen die lukraak worden neergezet of letterlijk in de weg staan maar een fietsparkeerbeugel die ervoor zorgt dat mensen eenvoudig hun fiets ertegen aan kunnen zetten en de ingang vrij laat.

Specificaties fietsparkeerbeugel

De FalcoFair is hier thermisch verzinkt maar u kunt ook aanvullend poedercoaten in een van de ruim 190 RAL-kleuren en de kleur passend maken voor uw omgeving.

De fietsparkeerbeugel wordt opgebouwd uit 3 symmetrische koker-profielen. Een fraaie maar ook degelijke aanleunbeugel dankzij het 40 mm profiel.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!