Back to top
Tawk.to

Fietsparkeerbeugels FalcoFair voor fietsparkeren in Maassluis

Home Projecten Fietsparkeerbeugels FalcoFair voor fietsparkeren in Maassluis

In de Boschstraat te Maassluis kunnen de fietsen tegenwoordig geparkeerd worden tegen de fietsparkeerbeugels FalcoFair. Een fietsparkeergelegenheid die functioneel en mooi is!

De FalcoFair fietsparkeerbeugel is een product uit eigen fabriek; made in Holland dus. Falco produceert grotendeels haar fietsparkeersystemen waaronder fietsbeugels en ander straatmeubilair in haar hoofdvestiging te Vriezenveen.

Netjes fietsparkeren

Deze fietsparkeerbeugel zorgt voor een functionele en mooie aanvulling in de straten van Maassluis. Geplaatst door onze partner Binder Groenvoorzieningen, zorgen deze aanleunbeugels voor een mooie en nette fietsparkeergelegenheid voor de deur.

Geen rondslingerende fietsen die lukraak worden neergezet of letterlijk in de weg staan maar een fietsparkeerbeugel die ervoor zorgt dat mensen eenvoudig hun fiets ertegen aan kunnen zetten en de ingang vrij laat.

Specificaties fietsparkeerbeugel

De FalcoFair is hier thermisch verzinkt maar u kunt ook aanvullend poedercoaten in een van de ruim 190 RAL-kleuren en de kleur passend maken voor uw omgeving.

De fietsparkeerbeugel wordt opgebouwd uit 3 symmetrische koker-profielen. Een fraaie maar ook degelijke aanleunbeugel dankzij het 40 mm profiel.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!