Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping in combi voor NCOI Hilversum

Home Projecten Fietsoverkapping in combi voor NCOI Hilversum

De NCOI in Hilversum heeft onlangs twee FalcoLite fietsoverkappingen in combi-vorm door Falco laten produceren en monteren. Daarnaast is er ook een enkelzijdige FalcoLite overkapping naast geplaatst. Door de looppadbedekking kunnen werknemers en bezoekers hun fiets droog parkeren.

Hiermee is een mooie en transparante fietsenstalling gecreëerd voor de medewerkers en bezoekers van het NCOI. Veilig en betrouwbaar fietsparkeren met Falco.

De FalcoLite fietsoverkappingen worden tegenover elkaar geplaatst zodat tussenin een overdekt looppad kan worden gemaakt. Falco maakt de overkapping meer gesloten waardoor het fietsparkeren aangenamer wordt gemaakt en daarmee het gebruik van de fietsenstalling bevordert!

De FalcoLite overkapping bestaat uit een thermisch verzinkte stalen constructie en is uitgevoerd met polycarbonaat wandbekleding en dak.

Duurzaamheid

Thermisch verzinkt staal heeft een lange levensduur en is daarnaast 100% te recyclen. De zinklaag kan gescheiden worden van het staal en beide producten zijn volledig te hergebruiken. Polycarbonaat is een slagvast en slijtvast materiaal. Ook polycarbonaat kan volledig gerecycled worden.
Daarom past dit product in een duurzaam aankoopbeleid voor straatmeubilair.

Meer weten over Falco en Duurzaam?

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!