Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping bij Telindus-ISIT B. V.

Home Projecten Fietsoverkapping bij Telindus-ISIT B. V.

Bij Telindus-ISIT B. V. is een op maat gemaakte enkelzijdige overkapping geplaatst met daarin fietsenrekken en aansluitend een berging. De enkelzijdige fietsoverkapping is de FalcoZan-180. De geplaatste fietsenrekken komen uit de serie FalcoSound.

FalcoZan-180

De FalcoZan overkappingen zijn overkappingen met een hoog vandalismebestendig gehalte. De FalcoZan enkelzijdige fietsoverkapping kenmerkt zich verder door de stabiele en sterke constructie en door de vele mogelijkheden in wandafwerking. Het meest wordt open latwerk toepast, zoals bij Telindus-ISIT B. V. De overkapping kan ook bekleed worden met andere materialen, bekijk hier voor een overzicht met soorten wandbekledingen. Extra afwerking van de dakrand via een voortzetboei in staalplaat of hout is ook mogelijk. Optioneel kunnen wij voor deze FalcoZan overkapping een vrijstaande energievoorziening leveren en installeren; bestaande uit een aantal zonnepanelen en LED verlichting.

Fietsenrekken FalcoSound

In totaal zijn er 8 fietsenrekken geplaatst, 4 met 4 plaatsen en 4 met 6 plaatsen. Een deel van de fietsenrekken zijn voorzien van aanbindbeugels met een oplaadvoorziening. Het betreft een aanbindpaal gemaakt van een buis met een diameter van 60 mm met schoor. De aanbindpaal zorgt voor een extra slotmogelijkheid en zorgt ervoor dat de fietser zijn of haar fiets eenvoudig op slot kan zetten met een extra slot terwijl de e-bike tegelijkertijd wordt opgeladen. Het is ook mogelijk om het fietsenrek te voorzien van een aanbindbeugel zonder oplaadvoorziening.

Fietsparkeren bij uw bedrijf

Wilt u een fietsparkeervoorziening bij uw bedrijf, zodat fietsen veilig en geordend geparkeerd kunnen worden? Falco heeft een ruim assortiment met overkappingen en fietsenrekken. Ook is het mogelijk om wensen op maat door te voeren, doordat onze ontwerp- en productieafdeling onder één dak zijn gevestigd. Neem gerust contact op met één van onze projectadviseurs, zij denken graag met u mee.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!