Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping bij Telindus-ISIT B. V.

Home Projecten Fietsoverkapping bij Telindus-ISIT B. V.

Bij Telindus-ISIT B. V. is een op maat gemaakte enkelzijdige overkapping geplaatst met daarin fietsenrekken en aansluitend een berging. De enkelzijdige fietsoverkapping is de FalcoZan-180. De geplaatste fietsenrekken komen uit de serie FalcoSound.

FalcoZan-180

De FalcoZan overkappingen zijn overkappingen met een hoog vandalismebestendig gehalte. De FalcoZan enkelzijdige fietsoverkapping kenmerkt zich verder door de stabiele en sterke constructie en door de vele mogelijkheden in wandafwerking. Het meest wordt open latwerk toepast, zoals bij Telindus-ISIT B. V. De overkapping kan ook bekleed worden met andere materialen, bekijk hier voor een overzicht met soorten wandbekledingen. Extra afwerking van de dakrand via een voortzetboei in staalplaat of hout is ook mogelijk. Optioneel kunnen wij voor deze FalcoZan overkapping een vrijstaande energievoorziening leveren en installeren; bestaande uit een aantal zonnepanelen en LED verlichting.

Fietsenrekken FalcoSound

In totaal zijn er 8 fietsenrekken geplaatst, 4 met 4 plaatsen en 4 met 6 plaatsen. Een deel van de fietsenrekken zijn voorzien van aanbindbeugels met een oplaadvoorziening. Het betreft een aanbindpaal gemaakt van een buis met een diameter van 60 mm met schoor. De aanbindpaal zorgt voor een extra slotmogelijkheid en zorgt ervoor dat de fietser zijn of haar fiets eenvoudig op slot kan zetten met een extra slot terwijl de e-bike tegelijkertijd wordt opgeladen. Het is ook mogelijk om het fietsenrek te voorzien van een aanbindbeugel zonder oplaadvoorziening.

Fietsparkeren bij uw bedrijf

Wilt u een fietsparkeervoorziening bij uw bedrijf, zodat fietsen veilig en geordend geparkeerd kunnen worden? Falco heeft een ruim assortiment met overkappingen en fietsenrekken. Ook is het mogelijk om wensen op maat door te voeren, doordat onze ontwerp- en productieafdeling onder één dak zijn gevestigd. Neem gerust contact op met één van onze projectadviseurs, zij denken graag met u mee.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!