Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling met Falco etage fietsenrekken onder Willem Wilmink plein

Home Projecten Fietsenstalling met Falco etage fietsenrekken onder Willem Wilmink plein

In Enschede is onlangs een ondergrondse fietsenstalling geopend  voor bezoekers van het theater, de horeca en de binnenstad. Deze moderne, gratis stalling onder het Willem Wilminkplein heeft bijvoorbeeld een borstelbaan om makkelijk met de fiets omlaag te kunnen. Heel toepasselijk staan er op de muren bekende dichtregels van Willem Wilmink, naast gebruiksvriendelijk ook poëtisch fietsparkeren met Falco!

Inrichting ondergrondse stalling

In de fietsenstalling is ruimte voor 540 fietsen en is ingericht met het nieuwste etage-fietsenrek van Falco; FalcoLevel Premium. Het etage-fietsenrek FalcoLevel Premium  is een gebruiksvriendelijk fietsparkeersysteem waarin twee keer zoveel fietsen geparkeerd kunnen worden op hetzelfde aantal vierkante meters als een normaal fietsenrek. Het fiets parkeren op het bovenste niveau gaat makkelijk; de bovengoot met fiets kan met een vloeiende beweging geplaatst worden door de geïmplementeerde gasdrukveer. Hierdoor wordt het tilgewicht voor de gebruiker aanzienlijk verlaagd.

Ook zijn er diverse rijwielrekken FalcoSound geplaatst. Er zijn verschillende varianten geplaatst; enkel- en dubbelzijdig met afwisselend aantal plaatsen (2, 8, 10 en 12 plaatsen).

Meer informatie over de fietsenrekken?

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!