Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling met Falco etage fietsenrekken onder Willem Wilmink plein

Home Projecten Fietsenstalling met Falco etage fietsenrekken onder Willem Wilmink plein

In Enschede is onlangs een ondergrondse fietsenstalling geopend  voor bezoekers van het theater, de horeca en de binnenstad. Deze moderne, gratis stalling onder het Willem Wilminkplein heeft bijvoorbeeld een borstelbaan om makkelijk met de fiets omlaag te kunnen. Heel toepasselijk staan er op de muren bekende dichtregels van Willem Wilmink, naast gebruiksvriendelijk ook poëtisch fietsparkeren met Falco!

Inrichting ondergrondse stalling

In de fietsenstalling is ruimte voor 540 fietsen en is ingericht met het nieuwste etage-fietsenrek van Falco; FalcoLevel Premium. Het etage-fietsenrek FalcoLevel Premium  is een gebruiksvriendelijk fietsparkeersysteem waarin twee keer zoveel fietsen geparkeerd kunnen worden op hetzelfde aantal vierkante meters als een normaal fietsenrek. Het fiets parkeren op het bovenste niveau gaat makkelijk; de bovengoot met fiets kan met een vloeiende beweging geplaatst worden door de geïmplementeerde gasdrukveer. Hierdoor wordt het tilgewicht voor de gebruiker aanzienlijk verlaagd.

Ook zijn er diverse rijwielrekken FalcoSound geplaatst. Er zijn verschillende varianten geplaatst; enkel- en dubbelzijdig met afwisselend aantal plaatsen (2, 8, 10 en 12 plaatsen).

Meer informatie over de fietsenrekken?

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!