Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling met Falco etage fietsenrekken onder Willem Wilmink plein

Home Projecten Fietsenstalling met Falco etage fietsenrekken onder Willem Wilmink plein

In Enschede is onlangs een ondergrondse fietsenstalling geopend  voor bezoekers van het theater, de horeca en de binnenstad. Deze moderne, gratis stalling onder het Willem Wilminkplein heeft bijvoorbeeld een borstelbaan om makkelijk met de fiets omlaag te kunnen. Heel toepasselijk staan er op de muren bekende dichtregels van Willem Wilmink, naast gebruiksvriendelijk ook poëtisch fietsparkeren met Falco!

Inrichting ondergrondse stalling

In de fietsenstalling is ruimte voor 540 fietsen en is ingericht met het nieuwste etage-fietsenrek van Falco; FalcoLevel Premium. Het etage-fietsenrek FalcoLevel Premium  is een gebruiksvriendelijk fietsparkeersysteem waarin twee keer zoveel fietsen geparkeerd kunnen worden op hetzelfde aantal vierkante meters als een normaal fietsenrek. Het fiets parkeren op het bovenste niveau gaat makkelijk; de bovengoot met fiets kan met een vloeiende beweging geplaatst worden door de geïmplementeerde gasdrukveer. Hierdoor wordt het tilgewicht voor de gebruiker aanzienlijk verlaagd.

Ook zijn er diverse rijwielrekken FalcoSound geplaatst. Er zijn verschillende varianten geplaatst; enkel- en dubbelzijdig met afwisselend aantal plaatsen (2, 8, 10 en 12 plaatsen).

Meer informatie over de fietsenrekken?

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!