Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling in Arnhem

Home Projecten Fietsenstalling in Arnhem

Falco is al bijna 70 jaar specialist in het ontwikkelen van fietsenstallingen. En niet alleen standaard producten, maar Falco maakt ook projectmatig een buiteninrichting. Zo is het mogelijk dat we een fietsparkeersysteem op maat kunnen maken. Doordat ons ontwerp- en productieafdeling op Falco's hoofdvestiging in Vriezenveen zit, resulteerde dat in 8 fietskluizen geplaatst in Arnhem. 

De fietskluizen zijn geplaatst in Arnhem waarvoor Falco 5 en 13 geschakelde fietskluizen maakte en die te openen zijn met een dubbele draaideur. Binnen de etskluizen zijn de A11 fietsenrekken geplaatst. 
Vandalismebestendig en diefstalveilig zijn deze fietskluizen zeker, de afmeting van de fietskluis is 220x160 cm en heeft een vrije hoogte van 147 cm. Kopwanden en dak zijn gemaakt van persrooster. Het dak is gemaakt van profielplaat. Het A11 fietsenrek is een enkelzijdig model met 5 plaatsen en een echte evergreen onder de fietsenrekken. 

Specialist in fietsparkeren 
Falco is al bijna 60 jaar specialist in fietsparkeren; hetzij in open ruimtes of gesloten. Met diverse fietsenstallingen en bergingsmogelijkheden met bijpassende fietsenrekken of etagesystemen helpt Falco u graag met advies over uw project. Falco biedt u door onze interne ontwerpafdeling een geweldige mogelijkheid om uw project op maat vorm te geven. Net zoals ook onze productie en montage op onze hoofdvestiging in Vriezenveen bevindt, verzorgen wij u project van begin tot eind.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!