Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling en bedrijfsgebouw in dezelfde huisstijl

Home Projecten Fietsenstalling en bedrijfsgebouw in dezelfde huisstijl

Hego Handel in  Hommerts is een handelsonderneming op het gebied van steen en tuinbenodigdheden. Bij het bedrijfspand monteerden de Falco monteurs een compleet ingerichte FalcoLok-500 fietsoverkapping.

Naar wens van de klant

Basis van de fietsenstalling is de FalcoLok-500; de meest verkochte en vandalismebestendige overkapping in ons programma. Populair om zijn flexibiliteit. De overkapping is namelijk helemaal naar eigen wens samen te stellen. Hego koos voor een wandbekleding van SCH Dune 23-100-3, passend bij de uitstraling van het bedrijfspand. Bij de FalcoLok-500 heeft u de keuze uit vele wandbekledingen. De staalconstructie van de fietsoverkapping werd gepoedercoat in RAL 9007, grijsaluminium. De overkapping is samengesteld uit twee vakken, wat een afmeting van ca. 8x5 meter oplevert. De overkapping is aan beide zijden geopend, daardoor kunnen zowel bezoekers als personeel gebruik maken van de voorziening.

Inrichting fietsoverkapping

De fietsenstalling is ingericht met FalcoSound fietsenrekken. De FalcoSound heeft als uitgangspunt dat elke fiets, van wielrennersfiets tot mountainbike, gestald kan worden in het fietsenrek. De stalling wordt verlicht d.m.v. een bewegingsmelder en vier LED-lampen. Tot slot zijn er door de Falco monteurs vijf oplaadpunten voor e-bikes gerealiseerd.

Van A tot Z

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak is het eenvoudig om naar wens van de klant een totaal nieuw product te ontwerpen of om een standaard standaard product aan te passen. Falco beschikt ook over haar eigen transport- en montage afdeling. Met onze VCA* gecertificeerde monteurs  wordt elke overkapping veilig op de juiste locatie geplaatst. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!