Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling en bedrijfsgebouw in dezelfde huisstijl

Home Projecten Fietsenstalling en bedrijfsgebouw in dezelfde huisstijl

Hego Handel in  Hommerts is een handelsonderneming op het gebied van steen en tuinbenodigdheden. Bij het bedrijfspand monteerden de Falco monteurs een compleet ingerichte FalcoLok-500 fietsoverkapping.

Naar wens van de klant

Basis van de fietsenstalling is de FalcoLok-500; de meest verkochte en vandalismebestendige overkapping in ons programma. Populair om zijn flexibiliteit. De overkapping is namelijk helemaal naar eigen wens samen te stellen. Hego koos voor een wandbekleding van SCH Dune 23-100-3, passend bij de uitstraling van het bedrijfspand. Bij de FalcoLok-500 heeft u de keuze uit vele wandbekledingen. De staalconstructie van de fietsoverkapping werd gepoedercoat in RAL 9007, grijsaluminium. De overkapping is samengesteld uit twee vakken, wat een afmeting van ca. 8x5 meter oplevert. De overkapping is aan beide zijden geopend, daardoor kunnen zowel bezoekers als personeel gebruik maken van de voorziening.

Inrichting fietsoverkapping

De fietsenstalling is ingericht met FalcoSound fietsenrekken. De FalcoSound heeft als uitgangspunt dat elke fiets, van wielrennersfiets tot mountainbike, gestald kan worden in het fietsenrek. De stalling wordt verlicht d.m.v. een bewegingsmelder en vier LED-lampen. Tot slot zijn er door de Falco monteurs vijf oplaadpunten voor e-bikes gerealiseerd.

Van A tot Z

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak is het eenvoudig om naar wens van de klant een totaal nieuw product te ontwerpen of om een standaard standaard product aan te passen. Falco beschikt ook over haar eigen transport- en montage afdeling. Met onze VCA* gecertificeerde monteurs  wordt elke overkapping veilig op de juiste locatie geplaatst. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!