Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling en bedrijfsgebouw in dezelfde huisstijl

Home Projecten Fietsenstalling en bedrijfsgebouw in dezelfde huisstijl

Hego Handel in  Hommerts is een handelsonderneming op het gebied van steen en tuinbenodigdheden. Bij het bedrijfspand monteerden de Falco monteurs een compleet ingerichte FalcoLok-500 fietsoverkapping.

Naar wens van de klant

Basis van de fietsenstalling is de FalcoLok-500; de meest verkochte en vandalismebestendige overkapping in ons programma. Populair om zijn flexibiliteit. De overkapping is namelijk helemaal naar eigen wens samen te stellen. Hego koos voor een wandbekleding van SCH Dune 23-100-3, passend bij de uitstraling van het bedrijfspand. Bij de FalcoLok-500 heeft u de keuze uit vele wandbekledingen. De staalconstructie van de fietsoverkapping werd gepoedercoat in RAL 9007, grijsaluminium. De overkapping is samengesteld uit twee vakken, wat een afmeting van ca. 8x5 meter oplevert. De overkapping is aan beide zijden geopend, daardoor kunnen zowel bezoekers als personeel gebruik maken van de voorziening.

Inrichting fietsoverkapping

De fietsenstalling is ingericht met FalcoSound fietsenrekken. De FalcoSound heeft als uitgangspunt dat elke fiets, van wielrennersfiets tot mountainbike, gestald kan worden in het fietsenrek. De stalling wordt verlicht d.m.v. een bewegingsmelder en vier LED-lampen. Tot slot zijn er door de Falco monteurs vijf oplaadpunten voor e-bikes gerealiseerd.

Van A tot Z

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak is het eenvoudig om naar wens van de klant een totaal nieuw product te ontwerpen of om een standaard standaard product aan te passen. Falco beschikt ook over haar eigen transport- en montage afdeling. Met onze VCA* gecertificeerde monteurs  wordt elke overkapping veilig op de juiste locatie geplaatst. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!