Back to top
Tawk.to

Fietsenrekken bindt sporters in Leiden op de fiets

Home Projecten Fietsenrekken bindt sporters in Leiden op de fiets

In Leiden hebben sporters een streepje voor wat fietsparkeren betreft. Falco maakte diverse fietsenrekken met aanbindmogelijkheid voor verschillende sportclubs in Leiden.

De vorm van de wielbeugels op het fietsenrek FalcoSound zijn erg vriendelijk voor het voorwiel van de fiets. Van wielrennersfiets tot mountainbike kan gestald worden in het fietsenrek zodat de fiets stevig staat.

Gebruiksvriendelijk fietsenrek

Enkelzijdige en dubbelzijdige FalcoSound fietsenrekken maken het fietsparkeren in Leiden eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Met de aanbindvoorziening kan de fietsparkeerder zijn of haar fiets eenvoudig op slot zetten met een extra slot. Veilig en eenvoudig doordat de gebruiker niet voorover hoeft te buigen en niet tussen andere fietsen klem komt te zitten.

Voor fietsparkeersystemen op uw locatie, eventueel met FietsParKeur, neem dan vrijblijvend contact op met één van Falco’s productadviseurs. Zij helpen u graag, ook op locatie! Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!