Back to top
Tawk.to

Fietsenrekken bindt sporters in Leiden op de fiets

Home Projecten Fietsenrekken bindt sporters in Leiden op de fiets

In Leiden hebben sporters een streepje voor wat fietsparkeren betreft. Falco maakte diverse fietsenrekken met aanbindmogelijkheid voor verschillende sportclubs in Leiden.

De vorm van de wielbeugels op het fietsenrek FalcoSound zijn erg vriendelijk voor het voorwiel van de fiets. Van wielrennersfiets tot mountainbike kan gestald worden in het fietsenrek zodat de fiets stevig staat.

Gebruiksvriendelijk fietsenrek

Enkelzijdige en dubbelzijdige FalcoSound fietsenrekken maken het fietsparkeren in Leiden eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Met de aanbindvoorziening kan de fietsparkeerder zijn of haar fiets eenvoudig op slot zetten met een extra slot. Veilig en eenvoudig doordat de gebruiker niet voorover hoeft te buigen en niet tussen andere fietsen klem komt te zitten.

De FalcoSound is één van de fietsenrekken van Falco met het FietsParKeur. Dit is het keurmerk voor fietsparkeersystemen die voldoen aan kwaliteits- en gebruikersvriendelijke eisen wat betreft het fietsenrek en voor de eindgebruiker.

Meer informatie over het FalcoSound fietsenrek.

Fietsenrekken met FietsParKeur

Het FietsParKeur maakt onderscheid in fietsparkeersystemen als het gaat om stallen in een afgesloten ruimte of stallen in de openbare ruimte. Meer weten over het FietsParKeur ?

FietsParkeur voor afgesloten ruimte

De FalcoSound zonder optionele aanbindvoorzieningen voldoet aan de eisen van FietsParkeur voor het gebruik in een veilige afgesloten ruimte of permanent bewaakte fietsenstalling.

FietsParkeur voor de openbare ruimte

Wanneer de FalcoSound geplaatst wordt met de bijbehorende aanbindvoorzieningen, zoals hier in Leiden, wordt ook voldaan aan de eisen van FietsParkeur voor het gebruik in de openbare ruimte.

Voor fietsparkeersystemen op uw locatie, eventueel met FietsParKeur, neem dan vrijblijvend contact op met één van Falco’s productadviseurs. Zij helpen u graag, ook op locatie! Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!