Back to top
Tawk.to

Fietsenrekken bindt sporters in Leiden op de fiets

Home Projecten Fietsenrekken bindt sporters in Leiden op de fiets

In Leiden hebben sporters een streepje voor wat fietsparkeren betreft. Falco maakte diverse fietsenrekken met aanbindmogelijkheid voor verschillende sportclubs in Leiden.

De vorm van de wielbeugels op het fietsenrek FalcoSound zijn erg vriendelijk voor het voorwiel van de fiets. Van wielrennersfiets tot mountainbike kan gestald worden in het fietsenrek zodat de fiets stevig staat.

Gebruiksvriendelijk fietsenrek

Enkelzijdige en dubbelzijdige FalcoSound fietsenrekken maken het fietsparkeren in Leiden eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Met de aanbindvoorziening kan de fietsparkeerder zijn of haar fiets eenvoudig op slot zetten met een extra slot. Veilig en eenvoudig doordat de gebruiker niet voorover hoeft te buigen en niet tussen andere fietsen klem komt te zitten.

Voor fietsparkeersystemen op uw locatie, eventueel met FietsParKeur, neem dan vrijblijvend contact op met één van Falco’s productadviseurs. Zij helpen u graag, ook op locatie! Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!