Back to top
Tawk.to

Fietsenberging bij appartementencomplex Nuenen

Home Projecten Fietsenberging bij appartementencomplex Nuenen

In Nuenen is een kantoorpand getransformeerd naar een appartementencomplex met 20 appartementen. Bewoners kunnen hun fietsen overdekt parkeren in de door Falco geplaatste fietsenberging. De fietsoverkapping is voorzien van 4 enkelzijdige fietsenrekken uit de serie FalcoSound.

Fietsenberging

De opdrachtgever Caspar de Haan heeft gekozen voor de FalcoLok 500 met FSC® gecertificeerd hardhout als wandbekleding. De FalcoLok is een vandalismebestendige overkapping. De FalcoLok 500 is ook een zeer flexibele overkapping. Deze overkapping is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden en samen te stellen als berging. De constructie is opgebouwd uit stalen dak frames van 250x398 cm van het Falco G-profiel. Deze kenmerkt zich door een rondom lopende groot en fraaie boei van 15 cm hoog. De dakvlakken steunen op spanten. Standaard is de FalcoLok serie uitgevoerd met een aluzinc damwand profielplaat van 1 mm dik.

FalcoSound fietsenrek 

In de fietsenstalling zijn 4 FalcoSound fietsenrekken geplaatst voor 5 fietsen. De bijzondere vorm van de wielbeugels van het fietsenrek FalcoSound zijn erg vriendelijk voor het voorwiel. Hierbij is het uitgangspunt dat van wielrennersfiets tot mountainbike gestald kan worden in het fietsenrek zodat de fiets stevig staat. Een stevige en stabiele plaatsing is één van de belangrijke aandachtspunten van het fietsenrek. Het resultaat mag er zijn met de FalcoSound!

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!