Back to top
Tawk.to

FalcoTel-C met damwandprofielplaat in Harskamp

Home Projecten FalcoTel-C met damwandprofielplaat in Harskamp

In opdracht van Kampert Bouw, Wekerom heeft Falco een FalcoTel-C Combi overkapping geplaatst bij Brink Gereedschappen in  Harskamp. De overkapping is bedoeld voor het stallen van fietsen en scooters. Er is ook een picknickset geplaatst; zo kunnen de werknemers in de pauze droog zitten!

Fietsenstalling/rokersoverkapping

De FalcoTel is een zeer populaire fietsoverkapping uit het overkappingen programma van Falco.  Populair om de gunstige prijs en om het ontwerp: de FalcoTel overkapping heeft geen kolommen aan de voorzijde. Daarnaast is de keuze in wandbekleding enorm. De FalcoTel-C bij Brink heeft wanden van aluzinc damwandprofielplaten. De FalcoTel-C fietsoverkapping bestaat uit twee enkelzijdige FalcoTel-E overkappingen die tegenover elkaar geplaatst worden en vervolgens aan elkaar gekoppeld worden met een nok. Hierdoor is het looppad overdekt. De FalcoTel serie bestaat daarnaast nog uit de dubbelzijdige FalcoTel-D overkapping en de FalcoTel-L luifel.

Inrichting

De overkapping is ingericht met fietsenrekken. Voor het parkeren van scooters raden wij de vastzetvoorziening FalcoLoop aan. Tot slot is de overkapping ingericht met straatmeubilair: Brink koos voor een picknickset, maar ook banken, stoelen en hockers, afvalbakken en asbakken behoren tot de mogelijkheid!

Eigen fabriek

De overkapping van dit project komen wordt geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen. Onze VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de overkapping in Harskamp.

Wij verzorgen uw project van A tot Z! Neem voor meer informatie contact op via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!