Back to top
Tawk.to

FalcoTel-C met damwandprofielplaat in Harskamp

Home Projecten FalcoTel-C met damwandprofielplaat in Harskamp

In opdracht van Kampert Bouw, Wekerom heeft Falco een FalcoTel-C Combi overkapping geplaatst bij Brink Gereedschappen in  Harskamp. De overkapping is bedoeld voor het stallen van fietsen en scooters. Er is ook een picknickset geplaatst; zo kunnen de werknemers in de pauze droog zitten!

Fietsenstalling/rokersoverkapping

De FalcoTel is een zeer populaire fietsoverkapping uit het overkappingen programma van Falco.  Populair om de gunstige prijs en om het ontwerp: de FalcoTel overkapping heeft geen kolommen aan de voorzijde. Daarnaast is de keuze in wandbekleding enorm. De FalcoTel-C bij Brink heeft wanden van aluzinc damwandprofielplaten. De FalcoTel-C fietsoverkapping bestaat uit twee enkelzijdige FalcoTel-E overkappingen die tegenover elkaar geplaatst worden en vervolgens aan elkaar gekoppeld worden met een nok. Hierdoor is het looppad overdekt. De FalcoTel serie bestaat daarnaast nog uit de dubbelzijdige FalcoTel-D overkapping en de FalcoTel-L luifel.

Inrichting

De overkapping is ingericht met fietsenrekken. Voor het parkeren van scooters raden wij de vastzetvoorziening FalcoLoop aan. Tot slot is de overkapping ingericht met straatmeubilair: Brink koos voor een picknickset, maar ook banken, stoelen en hockers, afvalbakken en asbakken behoren tot de mogelijkheid!

Eigen fabriek

De overkapping van dit project komen wordt geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen. Onze VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de overkapping in Harskamp.

Wij verzorgen uw project van A tot Z! Neem voor meer informatie contact op via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!