Back to top
Tawk.to

FalcoTel-C Combi overkapping bij Landal De Reeuwijkse Plassen

Home Projecten FalcoTel-C Combi overkapping bij Landal De Reeuwijkse Plassen

In opdracht van Green Reeuwijkse Hout BV heeft Falco een FalcoTel-C Combi overkapping geplaatst bij Landal De Reeuwijkse Plassen in Reeuwijk. De overkapping is bedoeld voor het stallen van fietsen, bolderkarren, skelters en kano's. De eis waaraan de overkapping moest voldoen was rondom gesloten en afsluitbaar.

Fietsen voor verhuur

Landal verhuurt fietsen. Een goede fietsenstalling is belangrijk voor het behoud van de fiets. Daarnaast heeft een fietsenstalling op een goede locatie een positief effect op de fietsverhuur en de klantervaring. 

FalcoTel-C Combi overkapping

De FalcoTel-E overkapping is één van de populairste overkappingen uit de FalcoTel-serie. De overkapping is vooral populair doordat hij geen kolommen heeft aan de voorzijde. Gunstig is dat de fietsenrekken hierdoor onbeperkt kunnen worden gekoppeld.

Door twee enkelzijdige FalcoTel-E overkappingen tegenover elkaar te plaatsen met de openzijden naar elkaar toe, wordt er een combi (FalcoTel-C Combi overkapping) gecreëerd. De twee overkappingen worden gekoppeld met een nok. Hierdoor is het looppad overdekt en is de gehele, ruime overkapping overdekt en compleet afsluitbaar.

Constructie en montage

De FalcoTel-C Combi overkapping heeft drie vakken. Het dak is gemaakt van aluzinc profielplaten. Er is voor een enkele deur rechts gekozen, met open belatting van hardhout op stalen frame. De achterwand heeft open belatting en is gemaakt van FSC® gecertificeerd hardhouten delen met stalen gordingen. Er zijn acht betonvoeten gebruikt.

Falco heeft de overkapping zelf geleverd, gefundeerd en gemonteerd.

FalcoSound fietsenrek

Naast de overkapping zijn er een aantal fietsenrekken geleverd. Deze komen uit de FalcoSound- serie. Het gaat hier om enkelzijdige rijwielrekken van drie, vier en zes plaatsen. Het rek van drie plaatsen zou Landal kunnen gebruiken voor twee fietsen met kinderzitje. Tevens is er een enkelzijdig rijwielrek Mini Ideaal MB geleverd. De Mini Ideaal MB is speciaal ontworpen voor de kleinere fietsen.

Uitgevoerde projecten voor Landal Greenparks

Falco heeft eerder mooie projecten uitgevoerd voor Landal, zoals voor de parken Landal Aelderholt, Landal Miggelenberg, Landal Julianadorp en Landal Kasteeldomein. 

Advies

Op aanvraag zijn er diverse mogelijkheden voor de dak- en wandbekleding. De FalcoTel- overkappingen kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd. Een van onze projectadviseurs denkt graag met u mee. Samen met onze afdeling productontwikkeling kunnen er op maat gemaakte overkapping worden gemaakt.

Vraag hier vrijblijvend ons Falco in projects boek aan voor inspiratie.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!