Back to top
Tawk.to

FalcoRelax banken bij Deense kerk

Home Projecten FalcoRelax banken bij Deense kerk

Ons Deense dochterbedrijf heeft de buitenruimte rondom de oude dorpskerk in het plaatsje Holmegaard Mose nog mooier gemaakt dan deze al was door het plaatsen van 8 FalcoRelax banken.

Zoals de naam FalcoRelax al aangeeft, is deze bank uitermate geschikt om op te relaxen, helemaal in de rustieke omgeving van de kerk. De FalcoRelax banken is ontworpen door ipv Delft en bestaat uit een zitdeel van FSC®-gecertificeerd hardhout en stalen steunen.

In de Relax serie is ook een bank met rug verkrijgbaar, een dubbelzijdige bank en een stoel.

Advies

Bekijk hier onze gehele assortiment straatmeubilair.

Wilt u advies over het plaatsen van straatmeubilair in de openbare ruimte? Onze adviseurs zijn graag bereid om uw te adviseren. Voor inspiratie kunt u ook onze borden op Pinterest bekijken.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!