Back to top
Tawk.to

FalcoRelax banken bij Deense kerk

Home Projecten FalcoRelax banken bij Deense kerk

Ons Deense dochterbedrijf heeft de buitenruimte rondom de oude dorpskerk in het plaatsje Holmegaard Mose nog mooier gemaakt dan deze al was door het plaatsen van 8 FalcoRelax banken.

Zoals de naam FalcoRelax al aangeeft, is deze bank uitermate geschikt om op te relaxen, helemaal in de rustieke omgeving van de kerk. De FalcoRelax banken is ontworpen door ipv Delft en bestaat uit een zitdeel van FSC®-gecertificeerd hardhout en stalen steunen.

In de Relax serie is ook een bank met rug verkrijgbaar, een dubbelzijdige bank en een stoel.

Advies

Bekijk hier onze gehele assortiment straatmeubilair.

Wilt u advies over het plaatsen van straatmeubilair in de openbare ruimte? Onze adviseurs zijn graag bereid om uw te adviseren. Voor inspiratie kunt u ook onze borden op Pinterest bekijken.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!