Back to top
Tawk.to

FalcoBloc: schitterend in eenvoud

Home Projecten FalcoBloc: schitterend in eenvoud

Falco heeft vijf zitbanken van het model FalcoBloc geleverd aan de Vereniging van Eigenaars voor een appartementen complex in Heemstede. De vijf bankjes staan bij de entree van het appartementen complex aan de Scholtenlaan 2 t/m 210. De houten zit- en rugdelen in combinatie met het zwarte gepoedercoate staal is een perfecte match met het exterieur van het appartementen complex!

FalcoBloc bank

De FalcoBloc zitbank is een eigentijdse bank uit de FalcoBloc serie.  Deze bank heeft een rugleuning en de zitting bestaat uit drie hardhouten delen. De staalconstructie is gepoedercoat in RAL 9011, grafietzwart. De zitbanken in Heemstede zijn voorzien van een strip. Deze strip is gemonteerd op een betonvoet. Afhankelijk van de ondergrond kan deze bank ook worden geplaatst op een vlakke ondergrond als vrijstaande plaatsing (zonder strip).

FalcoBloc serie

De FalcoBloc serie is een mooie en tegelijkertijd solide serie straatmeubilair die opvalt door haar vormgeving. De combinatie FSC®-gecertificeerd hardhout en thermisch verzinkt staal zorgt voor duurzaam straatmeubilair.

In de serie FalcoBloc zijn de volgende producten verkrijgbaar:

Inrichting buitenterrein

Wilt u een inrichting voor uw openbare ruimte of ander buitenterrein? Neem dan contact op met Falco, onze projectadviseurs helpen u graag verder ook op locatie. Bel 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!