Back to top
Tawk.to

Falco overkapt parkeerplaatsen auto's

Home Projecten Falco overkapt parkeerplaatsen auto's

Nabij het wooncomplex Havenmeester in Tilburg maakte Falco de FalcoGrand overkapping op maat voor het overkapt parkeren van bewoners' auto's.

De FalcoGrand is een overkapping met extra diepte waardoor deze uitermate geschikt is voor het overkappen van auto's of zelfs groter materieel zoals machines en werktuigen. Met een diepte van 450 cm en hoogte van 250/280 cm is er genoeg ruimte. Handig ook voor strenge winters waardoor auto's en materieel beschermd geparkeerd staan.

Voor het Havenmeester is de FalcoGrand overkapping samengesteld uit 9 vakken, zonder achterwanden en met twee kopwanden (aan de zijkant). Doordat de overkapping tegen een bestaande wand is geplaatst kon de bekleding achterwege blijven en toch afgesloten worden aan de achterkant. Ter versteviging van de constructie van de overkapping zijn wel extra schoren geplaatst aan de achterzijde.

Doordat de hoogte aan de voorzijde hoger is, rijden grotere voertuigen en materieel flexibel in. En door het aflopend vormgegeven dak blijft er geen water staan, dit wordt afgevoerd via de goten.

Constructie FalcoGrand overkapping
De kopwanden zijn gemaakt van hardhouten latten, het dak is gemaakt van aluzinc profielplaten. Verder is de overkapping voorzien van bakgoten en regenwaterafvoeren. De overkapping is stevig verankerd in de grond door middel van 18 betonvoeten. De stalen constructie wordt thermisch verzinkt voor een langere levensduur en mooiere uitstraling.

Montage
Falco beschikt over een eigen montage team die overal op locatie onze overkappingen kan installeren. Daarnaast kunnen we ook het transport voor uw project verzorgen. Bij een bedrag boven € 500 is dat franco. 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!