Back to top
Tawk.to

Falco internationaal: fietsparkeren bij Deens bedrijf Radiometer

Home Projecten Falco internationaal: fietsparkeren bij Deens bedrijf Radiometer

Ons Deense dochterbedrijf  heeft bij Radiometer Medical ApS (een grote Deense multinational) in Brønshøj een overdekte fietsenstalling met fietsenrekken geplaatst zodat de vele medewerkers van Radiometer hun fietsen veilig en droog kunnen parkeren.

FalcoRail fietsoverkapping

De keuze voor de fietsoverkapping is gevallen op de stijlvolle FalcoRail. Deze overkapping heeft stootvaste daken van polycarbonaat, een stevige overkapping, maar door de transparante materialen oogt de overkapping licht. deze overkapping is modulair op te bouwen, altijd bestaande uit een beginvak en naar wens uit te breiden met 1 of meer aanbouwvakken.

Fietsenrek FalcoIdeaal 2.0

Fietsen kunnen geparkeerd worden in fietsenrek FalcoIdeaal 2.0. In Denemarken parkeert men ook wel het achterwiel in het fietsenrek. Dit is geen probleem in de FalcoIdeaal 2.0. In dit rek kunnen banden met een breedte tot 55 mm geparkeerd worden, zodat zowel racefietsen met dunne bandjes als mountainbike met dikke banden veilig geparkeerd kunnen worden.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!