Back to top
Tawk.to

Falco internationaal: fietsparkeren bij Deens bedrijf Radiometer

Home Projecten Falco internationaal: fietsparkeren bij Deens bedrijf Radiometer

Ons Deense dochterbedrijf  heeft bij Radiometer Medical ApS (een grote Deense multinational) in Brønshøj een overdekte fietsenstalling met fietsenrekken geplaatst zodat de vele medewerkers van Radiometer hun fietsen veilig en droog kunnen parkeren.

FalcoRail fietsoverkapping

De keuze voor de fietsoverkapping is gevallen op de stijlvolle FalcoRail. Deze overkapping heeft stootvaste daken van polycarbonaat, een stevige overkapping, maar door de transparante materialen oogt de overkapping licht. deze overkapping is modulair op te bouwen, altijd bestaande uit een beginvak en naar wens uit te breiden met 1 of meer aanbouwvakken.

Fietsenrek FalcoIdeaal 2.0

Fietsen kunnen geparkeerd worden in fietsenrek FalcoIdeaal 2.0. In Denemarken parkeert men ook wel het achterwiel in het fietsenrek. Dit is geen probleem in de FalcoIdeaal 2.0. In dit rek kunnen banden met een breedte tot 55 mm geparkeerd worden, zodat zowel racefietsen met dunne bandjes als mountainbike met dikke banden veilig geparkeerd kunnen worden.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!