Back to top
Tawk.to

Falco internationaal: fietsparkeren bij Deens bedrijf Radiometer

Home Projecten Falco internationaal: fietsparkeren bij Deens bedrijf Radiometer

Ons Deense dochterbedrijf  heeft bij Radiometer Medical ApS (een grote Deense multinational) in Brønshøj een overdekte fietsenstalling met fietsenrekken geplaatst zodat de vele medewerkers van Radiometer hun fietsen veilig en droog kunnen parkeren.

FalcoRail fietsoverkapping

De keuze voor de fietsoverkapping is gevallen op de stijlvolle FalcoRail. Deze overkapping heeft stootvaste daken van polycarbonaat, een stevige overkapping, maar door de transparante materialen oogt de overkapping licht. deze overkapping is modulair op te bouwen, altijd bestaande uit een beginvak en naar wens uit te breiden met 1 of meer aanbouwvakken.

Fietsenrek FalcoIdeaal 2.0

Fietsen kunnen geparkeerd worden in fietsenrek FalcoIdeaal 2.0. In Denemarken parkeert men ook wel het achterwiel in het fietsenrek. Dit is geen probleem in de FalcoIdeaal 2.0. In dit rek kunnen banden met een breedte tot 55 mm geparkeerd worden, zodat zowel racefietsen met dunne bandjes als mountainbike met dikke banden veilig geparkeerd kunnen worden.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!