Back to top
Tawk.to

Falco Internationaal: Fietskluizen en fietsoverkapping voor station Aberdeen

Home Projecten Falco Internationaal: Fietskluizen en fietsoverkapping voor station Aberdeen

Onze collega’s van Falco U.K hebben fietsparkeervoorzieningen geplaatst bij het Dyce trein station in Aberdeen. De gemeente heeft via het spoorwegbedrijf Abellio een dubbelzijdige fietsoverkapping FalcoRail geplaatst en 35 FalcoSafe fietskluizen.

Onder de 5 meter brede overkapping FalcoRail staan etage fietsrekken FalcoLevel Premium+. De dubbelzijdige FalcoRail fietsoverkapping is een ruime en esthetisch verantwoorde fietsoverkapping. De overkapping is geschikt voor alle fietsenrekken van Falco , in het bijzonder voor onze etage-fietsenreken FalcoLevel Premium+ en FalcoLevel Eco.

De FalcoSafe fietskluizen staan direct naast de rails, forenzen kunnen op deze manier snel hun reis voortzetten! FalcoSafe fietskluis biedt optimale bescherming voor de fiets. De fiets staat diefstalveilig geparkeerd en beschermd tegen vernielzuchtige vandalen en weersinvloeden. De fietskluizen zijn onbeperkt koppelbaar.

Zorgen dat uw klanten of medewerkers veilig en snel hun fiets kunnen parkeren? Vraag advies aan onze projectadviseurs en regel de beste fietsparkeervoorziening!

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!