Back to top
Tawk.to

Falco Internationaal: Fietskluizen en fietsoverkapping voor station Aberdeen

Home Projecten Falco Internationaal: Fietskluizen en fietsoverkapping voor station Aberdeen

Onze collega’s van Falco U.K hebben fietsparkeervoorzieningen geplaatst bij het Dyce trein station in Aberdeen. De gemeente heeft via het spoorwegbedrijf Abellio een dubbelzijdige fietsoverkapping FalcoRail geplaatst en 35 FalcoSafe fietskluizen.

Onder de 5 meter brede overkapping FalcoRail staan etage fietsrekken FalcoLevel Premium+. De dubbelzijdige FalcoRail fietsoverkapping is een ruime en esthetisch verantwoorde fietsoverkapping. De overkapping is geschikt voor alle fietsenrekken van Falco , in het bijzonder voor onze etage-fietsenreken FalcoLevel Premium+ en FalcoLevel Eco.

De FalcoSafe fietskluizen staan direct naast de rails, forenzen kunnen op deze manier snel hun reis voortzetten! FalcoSafe fietskluis biedt optimale bescherming voor de fiets. De fiets staat diefstalveilig geparkeerd en beschermd tegen vernielzuchtige vandalen en weersinvloeden. De fietskluizen zijn onbeperkt koppelbaar.

Zorgen dat uw klanten of medewerkers veilig en snel hun fiets kunnen parkeren? Vraag advies aan onze projectadviseurs en regel de beste fietsparkeervoorziening!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!