Back to top
Tawk.to

Falco Internationaal: Fietskluizen en fietsoverkapping voor station Aberdeen

Home Projecten Falco Internationaal: Fietskluizen en fietsoverkapping voor station Aberdeen

Onze collega’s van Falco U.K hebben fietsparkeervoorzieningen geplaatst bij het Dyce trein station in Aberdeen. De gemeente heeft via het spoorwegbedrijf Abellio een dubbelzijdige fietsoverkapping FalcoRail geplaatst en 35 FalcoSafe fietskluizen.

Onder de 5 meter brede overkapping FalcoRail staan etage fietsrekken FalcoLevel Premium+. De dubbelzijdige FalcoRail fietsoverkapping is een ruime en esthetisch verantwoorde fietsoverkapping. De overkapping is geschikt voor alle fietsenrekken van Falco , in het bijzonder voor onze etage-fietsenreken FalcoLevel Premium+ en FalcoLevel Eco.

De FalcoSafe fietskluizen staan direct naast de rails, forenzen kunnen op deze manier snel hun reis voortzetten! FalcoSafe fietskluis biedt optimale bescherming voor de fiets. De fiets staat diefstalveilig geparkeerd en beschermd tegen vernielzuchtige vandalen en weersinvloeden. De fietskluizen zijn onbeperkt koppelbaar.

Zorgen dat uw klanten of medewerkers veilig en snel hun fiets kunnen parkeren? Vraag advies aan onze projectadviseurs en regel de beste fietsparkeervoorziening!

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!