Back to top
Tawk.to

Eigenaar BASF van Nunhems Zaden investeert, ook in fietsparkeren

Home Projecten Eigenaar BASF van Nunhems Zaden investeert, ook in fietsparkeren

BASF heeft na overname van Nunhems Zaden in Limburg, flink geïnvesteerd in het bedrijf. Met de bouw van 36 nieuwe kassen betekent dat: meer werkgelegenheid en daarmee meer werknemers die allemaal de auto of de fiets veilig moeten parkeren op het terrein. Door twee FalcoZan fietsoverkappingen te plaatsen is dat laatste nu opgelost.

Al eerder voor FalcoZan gekozen

De FalcoZan is een vandalismebestendige en open, stabiele fietsoverkapping met een sterke stalen constructie, een dak van aluzinc damwandplaten en een wandbekleding van houten belatting. Bij BASF staan FalcoZan stallingen in een enkelzijdige uitvoering, de FalcoZan is echter ook in een dubbelzijdige uitvoering verkrijgbaar. In de stalling staan A-11 fietsenrekken om de fietsen geordend te parkeren.

Na de overname van Nunhems Zaden maakte BASF begin 2019 al eerder de keus om meerdere FalcoZan overkappingen elders op het terrein te laten plaatsen, waarover hier meer te lezen is.

Optioneel

De FalcoZan is een overkapping met vele mogelijkheden. De wanden bestaan uit een stalen frame en een wandbekleding. Meestal wordt open latwerk toegepast. Maar steeds meer wordt de stalling bekleed met andere materialen: traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, gepotdekselde profielplaat, volkunststof panelen, horizontale belatting, polycarbonaat, houten overlap schroten etc. etc. Klik hier voor een overzicht.

Daarnaast kan de FalcoZan nog aangevuld worden met bijvoorbeeld:

  • LED verlichting, eventueel met bewegingsmelder
  • Zonnepanelen
  • Fietsenrekken, met of zonder oplaadpunten voor e-bikes
  • Wandcontactdozen
  • Groendak

VCA gecertificeerd

Falco BV heeft veiligheid voor haar medewerkers en veiligheid op de werkplek hoog in het vaandel staan. Falco is in het bezit van het Veiligheids Certificaat Aannemers. Er wordt continue nagedacht over de beste werkwijze, hoe materialen lichter gemaakt kunnen worden en hulpmiddelen. Met onze VCA gecertificeerde monteurs  wordt elke overkapping veilig op de juiste locatie geplaatst. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!