Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling en berging bij Olivijn, Almere

Home Projecten Fietsenstalling en berging bij Olivijn, Almere

In samenwerking met Yalp, leverancier van sport- en speeltoestellen, heeft Falco bij Olivijn een fietsenstalling geplaatst. Olivijn is een school in Almere voor speciaal onderwijs. Dit project maakte deel uit van de algehele renovatie van het kleuterplein, dat aan de voorkant van de school ligt. Yalp plaatste er nieuwe speeltoestellen, Falco plaatste een FalcoTel-K overkapping.

Berging en fietsenstalling in één!

Deze FalcoTel-K overkapping is bijzonder uitgevoerd. Aan de voorzijde lijkt het of de overkapping uit één geheel bestaat. De voorwand is namelijk geheel bekleed met FSC® gecertificeerd hardhouten latten. Aan de achterzijde wordt echter duidelijk dat de overkapping uit 2 delen bestaat: een fietsenstalling en een berging! Daarbij is de bekleding van de berging ook van FSC® gecertificeerd hardhouten latten en de bekleding van de fietsenstalling is van traliepanelen.

Wie nog beter kijkt ziet dan ook dat de berging een deur aan de voorzijde, en de fietsenstalling een deur aan de zijkant heeft. De deuren zijn afsluitbaar met een cilinderslot.

De berging wordt gebruikt voor de opslag van (buiten)spelmateriaal en in de fietsenstalling staan de fietsen van de medewerkers van Olivijn diefstalveilig.

Bekleding

Falco heeft tal van overkappingen voor diverse doeleinden in de openbare ruimte. Maar ook in de wandbekleding van overkappingen heeft Falco een ruim aanbod. Hieronder enkele projecten waarbij ook voor een combinatie van de wandbekleding in één overkapping werd gekozen:

Fietsenrekken

In de fietsenstalling worden de fietsen geparkeerd in een A-11 fietsenrek: al vele jaren het meest toegepaste fietsenrek en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De A-11 is geschikt voor allerlei soorten fietsen zoals stads- hybride- race en ATB fietsen.

Advies

Op zoek naar een geschikte overkapping om fietsen of materiaal onder te stallen? Een van onze projectadviseurs helpt u graag verder. Ook een vrijblijvend bezoek op uw locatie is mogelijk. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl. U kunt uiteraard ook onze Pinterest pagina raadplegen.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!