Back to top
Tawk.to

Terreininrichting voor Crucell Holland

Home Projecten Terreininrichting voor Crucell Holland

Falco verzorgde een complete terreininrichting op maat voor het buitenterrein van Crucell. De terreininrichting bestaat uit banken, afvalbakken, buitenasbakken, een op maat gemaakte berging en het creëren van rookruimtes. Een idee voor uw buitenterrein?

Op het terrein is een berging gemaakt op basis van de FalcoLok serie. De berging wordt ingezet voor het stallen van containers. De berging is gemaakt van damwandprofielplaten, op kleur gebracht door een poedercoating in RAL 7016, heeft een dubbele draaideur met slot en twee goten om regenwater af te voeren. Een solide en afsluitbare berging!

Afscheidingswanden

Daarnaast zijn er over het gehele terrein diverse panelen geplaatst die als afscheiding dienen voor containers, tonnen en andere goederen. Ook zijn er panelen in dezelfde stijl geplaatst om de rookruimtes af te scheiden. De panelen zijn gemaakt van een thermisch verzinkte stalen constructie afgedekt met een opaal witte polycarbonaat plaat. De toegangsdeuren die tussen de panelen zijn gezet, zijn gemaakt van perfo plaat gepoedercoat in RAL 7016, kleur antracietgrijs.

Rookruimtes

De rookruimtes achter de panelen zijn ingericht met Fantasy banken en buitenasbakken. Deze asbakken zijn eenvoudig te legen via de 3-kant sleutel. Door de sleutel kan de binnenbak gekanteld worden om leeggemaakt te worden.

De FalcoApagar afvalbak die ook in de rookruimtes hangt is een afvalbak die zorgt dat eventueel niet gedoofde sigaretten vanzelf gedoofd worden. De ideale afvalbak voor in rookruimtes.

Advies voor uw buitenruimte?

Wilt u uw bedrijfsterrein ook inrichten? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs, zij helpen u graag verder ook op locatie! Bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl.

Bekijk de producten uit dit project

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!