Back to top
Tawk.to

Containerbergingen voor bedrijven en instellingen

Home Projecten Containerbergingen voor bedrijven en instellingen

U kent en gebruikt onze Falco overkappingen misschien voor fietsen,  maar onze producten zijn ook uitermate geschikt om bijvoorbeeld rolstoellen, buggies of containers onder te stallen. Voor een zorginstelling hebben we een op maat gemaakte FalcoLok ontworpen en geplaatst om de vele containers die bij deze instellingen werden gebruikt te stallen. De afvalbakken worden nu netjes bij elkaar en droog geparkeerd.

Praktijkvoorbeelden

Bij zorginstelling Tactus in Zutphen hebben we diverse overkappingen geplaatst, met traliepanelen, gecoat in grijs en voorzien van verschillende logo’s; fiets, afvalbak en scooter. Het betreffen op maat gemaakte overkappingen.

De schouwburg Kunstmin in Dordrecht is onlangs gerenoveerd. Sindsdien worden de containers netjes gestald in een op maat gemaakte FalcoLok van strekmetaal.

De complete terreininrichting van Crucell is verzorgd door Falco. Hier zijn banken, afvalbakken, buitenasbakken en een op maat gemaakte berging geplaatst. De berging wordt ingezet voor het stallen van containers. De berging is gemaakt van damwandprofielplaten, op kleur gebracht door een poedercoating in RAL 7016, heeft een dubbele draaideur met slot en twee goten om regenwater af te voeren.

Ook bij het Rietveld in Beekbergen wordt handig gebruik gemaakt van een combinatie berging van een fietsenstalling met een afdak om containers onder te zetten. In totaal zijn er 6 van deze op maakt gemaakte stallingen geplaatst.

Op maat

Falco beschikt over een eigen ontwerpafdeling. In de beginfase van een project kunnen onze ontwerpers renderingen maken die een goed beeld geven van hoe het prudct er uit zou kunnen komen te zien. Standaard producten kunnen worden aangepast en ook is het mogelijk om helemaal een nieuw product te ontwerpen. Productie vindt ook plaats in onze fabriek in Vriezenveen. Door deze faciliteiten is het eenvoudig en snel om te schakelen en samen een product af te leveren.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!