Back to top
Tawk.to

Containerbergingen voor bedrijven en instellingen

Home Projecten Containerbergingen voor bedrijven en instellingen

U kent en gebruikt onze Falco overkappingen misschien voor fietsen,  maar onze producten zijn ook uitermate geschikt om bijvoorbeeld rolstoellen, buggies of containers onder te stallen. Voor een zorginstelling hebben we een op maat gemaakte FalcoLok ontworpen en geplaatst om de vele containers die bij deze instellingen werden gebruikt te stallen. De afvalbakken worden nu netjes bij elkaar en droog geparkeerd.

Praktijkvoorbeelden

Bij zorginstelling Tactus in Zutphen hebben we diverse overkappingen geplaatst, met traliepanelen, gecoat in grijs en voorzien van verschillende logo’s; fiets, afvalbak en scooter. Het betreffen op maat gemaakte overkappingen.

De schouwburg Kunstmin in Dordrecht is onlangs gerenoveerd. Sindsdien worden de containers netjes gestald in een op maat gemaakte FalcoLok van strekmetaal.

De complete terreininrichting van Crucell is verzorgd door Falco. Hier zijn banken, afvalbakken, buitenasbakken en een op maat gemaakte berging geplaatst. De berging wordt ingezet voor het stallen van containers. De berging is gemaakt van damwandprofielplaten, op kleur gebracht door een poedercoating in RAL 7016, heeft een dubbele draaideur met slot en twee goten om regenwater af te voeren.

Ook bij het Rietveld in Beekbergen wordt handig gebruik gemaakt van een combinatie berging van een fietsenstalling met een afdak om containers onder te zetten. In totaal zijn er 6 van deze op maakt gemaakte stallingen geplaatst.

Op maat

Falco beschikt over een eigen ontwerpafdeling. In de beginfase van een project kunnen onze ontwerpers renderingen maken die een goed beeld geven van hoe het prudct er uit zou kunnen komen te zien. Standaard producten kunnen worden aangepast en ook is het mogelijk om helemaal een nieuw product te ontwerpen. Productie vindt ook plaats in onze fabriek in Vriezenveen. Door deze faciliteiten is het eenvoudig en snel om te schakelen en samen een product af te leveren.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!