Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling met afdak voor containers

Home Projecten Fietsenstalling met afdak voor containers

Voor het Rietveld in Beekbergen heeft Falco deze fietsenstalling met overkapping gemaakt. Met dit Falco ontwerp dient de fietsenstalling annex overkapping twee doeleinden; er is een stalling voor fietsen gecreëerd en een afdak om containers onder te zetten.

Via partner Plegt-Vos maakte Falco deze fietsenstallingen op maat voor het Rietveld. In totaal zijn er 6 fietsenstallingen met afdak geplaatst op basis van de FalcoLok-serie overkappingen.

In het ontwerp van de fietsenstalling is een dubbele deur aangebracht met een dagmaat van 235 cm. De wanden zijn gemaakt van geperforeerde staalplaat en gecoat in RAL 9004 (kleur signaalzwart).

Afmeting fietsenstalling

  • Breedte: 5800 mm
  • Diepte: 4000 mm
  • Hoogte: 2100/2250 mm

Dakbekleding

De dakconstructie van deze fietsenstalling is opgebouwd uit een stalen dakframe met goot. Het dak is hier bekleed met aluzinc beplating en heeft een stalen boeideel. De ondersteuning van het dak vind plaats via de geplaatste kolommen en spanten.

Met groendak?

Het is ook mogelijk om een overkapping uit de FalcoLok serie te bekleden met een groendak (sedum). Hieronder wat projecten waarbij een groendak is toegepast.

Wilt u een fietsenstalling of overkapping voor uw project? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs via 0546 55 44 44 of e-mail naar info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!