Back to top
Tawk.to

Speelgoedberging met groendak voor Brede School

Home Projecten Speelgoedberging met groendak voor Brede School

Kindcampus Grootstal is een brede school met een basisschool, bso, peuterspeelzaal en een kinderdagopvang.

Falco heeft speciaal voor de kindcampus een aantal producten voor het schoolplein ontwikkeld en geproduceerd. Zo zijn er banken op maat gemaakt, waaronder een bank van maar liefst 13,5 meter lang en gesloten overkappingen als speelgoedberging.  

Natuurlijk groen

Voor de verschillende overkappingen, om bijvoorbeeld groot speelgoed als skelters in te stallen en om droog te kunnen tafeltennissen, had men de wens dat het een natuurlijke uitstraling zou hebben. Hierop heeft Falco voorgesteld om FalcoLok overkappingen te plaatsen en op de stalen dakplaten lichtgewicht sedum te laten groeien. De wanden zijn bekleed met stalen traliepanelen waar Hedera (klimplant) groeit. Falco heeft meer ervaring met het plaatsen van bergingen met groendaken, bekijk bijvoorbeeld de op maat gemaakte fietsenstallingen in Laren.

Vijfenzestig jaar ervaring

Falco weet alruim 65 jaar alles van het inrichten van de buitenruimte. Bij diverse onderwijsinstellingen heeft Falco producten gemaakt of geleverd voor het schoolplein. Van fietsenrekken tot complete fietsenstallingen en overkappingen uitgevoerd als gesloten bergingen. Met een eigen productie, montageteam en een design afdeling in huis, kunt u voor uw gehele project bij Falco terecht. Neem contact op met Falco voor meer informatie; bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl

Meer informatie over de geplaatste producten:

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!