Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling voor Camping International Renesse

Home Projecten Fietsenstalling voor Camping International Renesse

Deze fietsenstalling is wel heel bijzonder uitgevoerd. Met afwisselende materialen en indeling een speciale Falco fietsenstalling op maat gemaakt voor Camping International te Renesse.

De overkapping FalcoLok is op maat gemaakt tot een fietsenstalling die afsluitbaar is middels 2 aantal deuren. De stalling is overigens inclusief schutting gemaakt om de eenheid te behouden.

Afmeting fietsenstalling

  • Breedte ca. 1800 cm incl. schutting
  • Diepte ca. 400 cm
  • Hoogte ca. 210/ 225 cm

Wandbekleding rondom en de deuren zijn gemaakt van hardhouten open latwerk, de bekleding van de deuren is transparant polycarbonaat. Verder is de constructie gemaakt van thermisch verzinkt staal en zijn de bevestigingsmaterialen van RVS.

Fietsenstalling op maat?

Wilt u een fietsenstalling op maat? Neem dan contact op met een van Falco’s projectadviseurs, zij helpen u graag verder. Bezoek op locatie voor een vrijblijvend advies is ook mogelijk! Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.  

Meer fietsenstallingen bekijken?

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!