Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling voor Camping International Renesse

Home Projecten Fietsenstalling voor Camping International Renesse

Deze fietsenstalling is wel heel bijzonder uitgevoerd. Met afwisselende materialen en indeling een speciale Falco fietsenstalling op maat gemaakt voor Camping International te Renesse.

De overkapping FalcoLok is op maat gemaakt tot een fietsenstalling die afsluitbaar is middels 2 aantal deuren. De stalling is overigens inclusief schutting gemaakt om de eenheid te behouden.

Afmeting fietsenstalling

  • Breedte ca. 1800 cm incl. schutting
  • Diepte ca. 400 cm
  • Hoogte ca. 210/ 225 cm

Wandbekleding rondom en de deuren zijn gemaakt van hardhouten open latwerk, de bekleding van de deuren is transparant polycarbonaat. Verder is de constructie gemaakt van thermisch verzinkt staal en zijn de bevestigingsmaterialen van RVS.

Fietsenstalling op maat?

Wilt u een fietsenstalling op maat? Neem dan contact op met een van Falco’s projectadviseurs, zij helpen u graag verder. Bezoek op locatie voor een vrijblijvend advies is ook mogelijk! Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.  

Meer fietsenstallingen bekijken?

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!