Back to top
Tawk.to

Compleet ingerichte fietsoverkapping in UK

Home Projecten Compleet ingerichte fietsoverkapping in UK

Ons dochterbedrijf Falco UK Ltd. heeft al een groot aantal cycle hubs succesvol ingericht bij stations in Groot Britannië en Schotland. Een cycle hub is een fietsenstalling, compleet ingericht met fietsparkeersystemen en allerlei hulpmiddelen voor fietsers. Straatmeubilair als een bank of afvalbak wordt vaak ook toegepast.

Op maat gemaakt voor Huddersfield Station

Dit is de op maat gemaakte cycle hub die onlangs door Falco is geleverd en geïnstalleerd op Huddersfield Railway Station. De cycle hub met fraaie graphics biedt forenzen een complete faciliteit met inbegrip van 54 fietsplaatsen van Falco's FalcoLevel Premium+ etage fietsenrek, een FalcoFiks 2.0 fietsreparatie zuil, een informatiebord, LED-verlichting en degelijke FalcoBloc banken, alles in een ruime en op maat gemaakt fietsenstalling!

Fietsenstalling gebaseerd op FalcoLok

De op maat gemaakte overkapping, welke is gebaseerd op onze FalcoLok overkapping, is vervaardigd uit een combinatie van thermisch verzinkt staal en wanden van gelaagd glas. De staalconstructie is gepoedercoat in RAL 9007, grijs aluminium. De wanden hebben een bekleding van veiligheidsglas, bevestigd met roestvrijstalen glasklemmen. De stalling is ontworpen door Falco's eigen ontwerpteam, inclusief structurele berekeningen om aan te tonen dat het glas niet zal breken door het vacuüm dat gecreëerd wordt door de snelle treinen die langs het station razen.

Inrichting van de cycle hub

De 54 fietsen die geparkeerd kunnen worden, staan stabiel en veilig in het FalcoLevel Premium+ etage fietsenrek. Het etage fietsenrek FalcoLevel Premium+ is een gebruiksvriendelijk fietsparkeersysteem dat voldoet aan de eisen van het FietsParKeur. Ook op het bovenste niveau gaat fietsparkeren eenvoudig; de bovengoot met fiets kan met een vloeiende beweging moeiteloos teruggeschoven worden door de geïmplementeerde gasdrukveer.

De FalcoFiks 2.0 is voorzien van basisgereedschap om kleine reparaties en aanpassingen aan de fiets snel en gemakkelijk zelf uit te voeren. Zo blijft de fietser fietsen!

De FalcoBloc banken zonder rugleuning zijn zeer strakke en solide banken. De FalcoBloc valt op door de vormgeving gecombineerd met het materiaal: FSC gecertificeerd hardhout met thermisch verzinkt staal.

Nog meer cycle hubs:

Hieronder een greep uit de vele cycle hubs die Falco UK inmiddels heeft opgeleverd:

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!