Back to top
Tawk.to

State of the art fietsparkeervoorziening bij Engels station

Home Projecten State of the art fietsparkeervoorziening bij Engels station

We hebben al eerder berichten geplaatst over het feit dat ons dochterbedrijf Falco U.K. een groot aantal cycle hubs succesvol heeft ingericht bij stations in Londen en Schotland.

Afgelopen zomer heeft Falco U.K. een complete cycle hub ingericht in Reading. In deze cycle hub kunnen 600 fietsen geparkeerd worden in het Falco etage systeem. De FalcoLevel Premium+ dubbellaagse systemen worden overdekt door de ruime, moderne overkapping FalcoRail. Als extra kunnen de forenzen gebruik maken van de FalcoFiks 2.0 fietspomp, de FalcoFiks 2.0 (reparatie zuil) en er zijn Falco  zitelementen aanwezig waarop men kan uitrusten.

Stimuleren            

Met het inrichten van de Cycle Hub hoopt de gemeenteraad van Reading nog meer mensen te stimuleren om op de fiets naar het station te komen. Reading is een drukke stad en de nieuwe hub draagt bij aan een duurzaam transport aanbod. Falco heeft dit jaar al meer dan 5.000 fietsparkeerplaatsen  gerealiseerd en in de toekomst zullen dit er nog veel meer worden.

 Compact fietsparkeren

Het etage-fietsenrek FalcoLevel Premium+ is een gebruikersvriendelijk fietsparkeersysteem. Door het dubbellaags parkeren kunnen er 2 keer zoveel fietsen geparkeerd worden op hetzelfde aantal vierkante meter als met een enkellaags fietsenrek. Ideaal voor locaties waar veel fietsers zich concentreren, zoals scholen, openbare fietsenstallingen en winkelcentra.

De transparante overkapping FalcoRail is geschikt om alle Falco fietsenrekken onder te stallen, in het bijzonder het etage-fietsenrek FalcoLevel Premium+.  De fietsoverkapping is ontworpen zonder tussenstaanders, dit betekent meer fietsparkeerruimte.

Hier kunt u meer lezen over de mogelijkheden en extra’s van het etage systeem en van de fietsoverkapping.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!