Back to top
Tawk.to

FalcoLok-500 fietsoverkapping bij Mariaschool in Essen

Home Projecten FalcoLok-500 fietsoverkapping bij Mariaschool in Essen

In opdracht van Scholten BV uit Nispen, Nederland heeft Falco een op fietsoverkapping bij Lagere- en Kleuterschool Mariaberg in Essen, vlak over de grens met België geplaatst. De fietsenstalling van 5x20 meter heeft een vrije doorgang aan één kopse kant en is bekleed met hardhouten belatting.

Flexibele overkaping

De FalcoLok-500 is de meest verkochte fietsenstalling uit ons leveringsprogramma overkappingen omdat de FalcoLok-500 een zeer flexibele overkapping is. De overkapping is zowel in de breedte als in de lengte onbeperkt uit breiden en er zijn legio soorten wandbekledingen mogelijk. Omdat de FalcoLok-500 in eigen fabriek geproduceerd wordt is een op maat gemaakte overkapping geen probleem! In overleg met een productadviseur en de ontwerpafdeling is een overkapping, geheel naar uw wensen, zo gerealiseerd! Zo is de lange voorzijde van de fietsenstaling bij de Mariaberg alleen op de onderste helft bekleed met hardhouten belatting. Zo kan vanaf het schoolplein en/of het klaslokaal bij de overkapping naar binnen gekeken worden; waardoor sociale controle gewaarborgd wordt. 

Afmetingen fietsoverkapping

  • Breedte ca. 2900 cm
  • Diepte ca. 500 cm
  • Hoogte ca. 210/ 225 cm 

Fietsenrekken

Binnenin de fietsoverkapping staan FalcoSound fietsenrekken. Falco produceert al fietsenrekken vanaf haar oprichting in 1951. Alle fietsparkeervoorzieningen, van fietsenrekken (ook voor kratfietsen), fietsaanleunbeugels, fietsstandaards en ruimtebesparende fietsparkeersystemen worden geproduceerd in eigen fabriek in onze hoofdvestiging in Vriezenveen. Voor u betekent dat één aanspreekpartner, duurzame producten en producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen dankzij onze strenge, interne kwaliteitszorg. 

Schoolterrein inrichten

Bij het inrichten van een schoolterrein is straatmeubilair in de breedste zin van het woord uiteraard onmisbaar. Hieronder een opsomming:

Of bekijk op het Pinterest bord “Schoolterrein inrichten” naar nog meer mogelijkheden of neem contact laat u adviserenvia de mail; info@falco.nl, telefoon 0546 55 44 44, chat of tijdens een persoonlijk gesprek.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!