Back to top
Tawk.to

Fietsen geordend geparkeerd bij Zone.college, Enschede

Home Projecten Fietsen geordend geparkeerd bij Zone.college, Enschede

Bij het Zone.college in Enschede worden iedere dag honderden fietsen geparkeerd. Dankzij de FalcoGrid fietsafzetting ziet dat er mooi geordend uit; de fietsen worden geparkeerd op hun eigen standaard in een met geleidehekken afgebakend terrein. Tegen de geleidehekken zelf kunnen ook fietsen geparkeerd worden.

Nieuwe manier van fietsparkeren

Voor de studenten is het duidelijk dat hun fietsen binnen deze ruimtes geparkeerd moeten worden! Dit fietsparkeersysteem is ook ideaal voor niet standaard fietsen zoals bakfietsen, transportfietsen en kratfietsen die niet eenvoudig in een fietsenrek geparkeerd kunnen worden. Scooters kunnen op deze manier ook netjes geparkeerd worden. Er zijn diverse opstellingen te maken met de FalcoGrid en er kan eindeloos gecombineerd worden.

Productie en montage

De producten van dit project, al eerder op deze website te zien als montageproject, worden geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen. Onze VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de producten op locatie en droegen zorg voor de herbestrating en het afvoeren van overtollig zand- en straatwerk. Wij verzorgen uw project van begin tot eind!

Webshop

Naast de FalcoGrid fietsafzetting uit koker bieden wij ook ronde fietsaanleunbeugels en andere  fietsaanleunbeugels aan. Deze standaard beugels zijn prima te bestellen in onze webshop. U kiest welke variant u wenst en u betaalt achteraf. De FalcoGrid fietsafzetting vindt u niet terug in de webshop. Neem daarvoor contact op met info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!