Back to top
Tawk.to

Fietsen geordend geparkeerd bij Zone.college, Enschede

Home Projecten Fietsen geordend geparkeerd bij Zone.college, Enschede

Bij het Zone.college in Enschede worden iedere dag honderden fietsen geparkeerd. Dankzij de FalcoGrid fietsafzetting ziet dat er mooi geordend uit; de fietsen worden geparkeerd op hun eigen standaard in een met geleidehekken afgebakend terrein. Tegen de geleidehekken zelf kunnen ook fietsen geparkeerd worden.

Nieuwe manier van fietsparkeren

Voor de studenten is het duidelijk dat hun fietsen binnen deze ruimtes geparkeerd moeten worden! Dit fietsparkeersysteem is ook ideaal voor niet standaard fietsen zoals bakfietsen, transportfietsen en kratfietsen die niet eenvoudig in een fietsenrek geparkeerd kunnen worden. Scooters kunnen op deze manier ook netjes geparkeerd worden. Er zijn diverse opstellingen te maken met de FalcoGrid en er kan eindeloos gecombineerd worden.

Productie en montage

De producten van dit project, al eerder op deze website te zien als montageproject, worden geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen. Onze VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de producten op locatie en droegen zorg voor de herbestrating en het afvoeren van overtollig zand- en straatwerk. Wij verzorgen uw project van begin tot eind!

Webshop

Naast de FalcoGrid fietsafzetting uit koker bieden wij ook ronde fietsaanleunbeugels en andere  fietsaanleunbeugels aan. Deze standaard beugels zijn prima te bestellen in onze webshop. U kiest welke variant u wenst en u betaalt achteraf. De FalcoGrid fietsafzetting vindt u niet terug in de webshop. Neem daarvoor contact op met info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!