Back to top
Tawk.to

Falco buiteninrichting schoolplein Brede School

Home Projecten Falco buiteninrichting schoolplein Brede School

Basisschool Op de groene alm plaatste Falco Ideaal fietsenrekken en de populaire FalcoBox berging. Populaire kenmerken zijn het dak en de hoogte; het scharnierdak is te openen en de FalcoBox is vergunningsvrij.

Via BM van Houwelingen maakte Falco deze inrichting voor het schoolplein van de Bredeschool.  Het schoolplein werd verder ingericht met Ideaal fietsenrekken. Functionele en gebruiksvriendelijke rekken.  Daarnaast zijn de beugels van massief staal dus uiterst solide!

De FalcoBox is een populaire berging en wordt veel ingezet door scholen op het schoolplein om bijvoorbeeld speelgoed droog te stallen.  Bijzonder aan dit project is onder andere de houten latten die zijn geverfd in dezelfde RAL-kleur als de stalen onderdelen zijn gepoedercoat (RAL 7022). Verder is de afmeting van de FalcoBox aangepast aan de wensen van de opdrachtgever.

Voordelen berging FalcoBox

De FalcoBox berging heeft een scharnierdak met gasdrukveer waarmee het dak te openen is en als “deksel” functioneert. Doordat het dak te openen is, heeft de FalcoBox twee ingangen, naast de deuren aan de voorzijde,  waardoor de ruimte optimaal kan worden benut.

Ander belangrijk voordeel is dat de FalcoBox een lage berging is, hierdoor is plaatsing van de berging vergunningsvrij.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!