Back to top
Tawk.to

Falco buiteninrichting schoolplein Brede School

Home Projecten Falco buiteninrichting schoolplein Brede School

Basisschool Op de groene alm plaatste Falco Ideaal fietsenrekken en de populaire FalcoBox berging. Populaire kenmerken zijn het dak en de hoogte; het scharnierdak is te openen en de FalcoBox is vergunningsvrij.

Via BM van Houwelingen maakte Falco deze inrichting voor het schoolplein van de Bredeschool.  Het schoolplein werd verder ingericht met Ideaal fietsenrekken. Functionele en gebruiksvriendelijke rekken waar het FietsParkeur op is verleend.  Daarnaast zijn de beugels van massief staal dus uiterst solide!

De FalcoBox is een populaire berging en wordt veel ingezet door scholen op het schoolplein om bijvoorbeeld speelgoed droog te stallen.  Bijzonder aan dit project is onder andere de houten latten die zijn geverfd in dezelfde RAL-kleur als de stalen onderdelen zijn gepoedercoat (RAL 7022). Verder is de afmeting van de FalcoBox aangepast aan de wensen van de opdrachtgever.

Voordelen berging FalcoBox

De FalcoBox berging heeft een scharnierdak met gasdrukveer waarmee het dak te openen is en als “deksel” functioneert. Doordat het dak te openen is, heeft de FalcoBox twee ingangen, naast de deuren aan de voorzijde,  waardoor de ruimte optimaal kan worden benut.

Ander belangrijk voordeel is dat de FalcoBox een lage berging is, hierdoor is plaatsing van de berging vergunningsvrij.

Meer weten over deze producten?

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!