Back to top
Tawk.to

Kleurrijke en robuuste berging in 's Gravendeel

Home Projecten Kleurrijke en robuuste berging in 's Gravendeel

Falco plaatste onlangs een bijzondere overkapping bij basisschool De Schelf in 's Gravendeel, in opdracht van Valtos Architecten & Adviseurs. De opdrachtgever was op zoek naar een robuuste overkapping, passend bij de school.

Het eindresultaat is de FalcoLok, een solide overkapping van 5x8 meter met twee afsluitbare deuren. Bij de FalcoLok overkapping zijn vele wandkeuzes mogelijk. Voor dit project is gekozen voor het gebruik van Trespa beplating voor de wanden. Deze FalcoLok berging is daarmee een kleurrijk uitgevoerd model geworden, door de trespa platen in verschillende kleurtinten aan te brengen krijgt deze berging een bijzondere uitstraling!

De FalcoLok is al jaren een van de meest populaire overkappingen van Falco. Met de flexibele opbouw van deze overkapping zijn er veel mogelijkheden qua grootte, uitbreidbaarheid en om een project op maat te maken zoals deze uitvoering voor de Schelf.

Met de ruime keuze aan diverse soorten wandbekleding zijn er allerlei variaties te maken. In hardhout, optioneel FSC-gecertificeerd, aluzinc, strekmetaal en meer is er hier gekozen voor Trespa plaat. Door de platen zogenoemd in wildverband aan te brengen ontstaat er een wand met uitstraling. En als echte blikvanger zijn er hier diverse kleuren gebruikt wat een extra dimensie geeft aan deze berging.

Duurzaam

De constructie bestaat uit thermisch verzinkt staal en Trespa beplating. Naast de lange levensduur van de materialen zijn beide materialen ook volledig te recyclen.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!