Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling voor Praktijkschool Uithoorn

Home Projecten Fietsenstalling voor Praktijkschool Uithoorn

Fietsenstallingen zijn voor colleges en andere onderwijsinstellingen heel belangrijk. De meeste scholieren komen namelijk op fiets naar school en dus er is ook een ruimte nodig om de fiets droog te stallen. Voor de Praktijkschool Uithoorn in Uithoorn maakte Falco deze FalcoGamma fietsoverkapping. 

FalcoGamma transparante overkapping

Op het schoolplein van Praktijkschool Uithoorn staan de fietsen netjes geparkeerd onder de fietsoverkapping FalcoGamma. Falco biedt al jaren de expertise en ervaring op het gebied van fietsparkeren. En met de FalcoGamma fietsoverkapping is er een fietsenstalling gemaakt die transparant is waardoor een sociale controle gewaarborgd blijft. Deze overkapping kenmerkt zich door de centrale draagkolom die boven uitloopt in twee draagarmen en de dakbekleding van glashelder polycarbonaat.

Fietsenrekken

De A11B fietsenrekken, die die onder de overkapping staan, zijn al vele jaren de meest toegepaste fietsenrekken. Mede door de gunstige prijs is het een populair fietsenrek. Het A-11B fietsenrek is dubbelzijdig te gebruiken. Bij Praktijkschool Uithoorn waren deze rekken al jaren eerder aangeschaft. De bestaande rekken werden pasklaar gemaakt door onze monteurs door ze ter plekke te slijpen en te monteren tussen de staanders van de overkapping.

Dubbel zoveel fietsen onder dezelfde overkapping?

Fietsparkeren in een etage fietsenrek is de oplossing wanneer er een grote behoefte is aan veel fietsparkeerplaatsen of juist als er weinig ruimte is om deze te creëren  De FalcoGamma Level is een overkapping die qua vormgeving en kenmerken gelijk is aan de FalcoGamma. De hoogte van de FalcoGamma Level overkapping maakt het mogelijk om  eenvoudig dubbellaags te fietsparkeren in het FalcoLevel Premium+ etagerek fietsenrek.

Pleininrichting bij scholen

De FalcoGamma overkapping is door de jaren heen al bij vele scholen en onderwijsinstellingen geplaatst. Op zoek naar een andere fietsenstalling voor uw school? Neem een kijkje op Falco’s Pinterest pagina  bij het bord “Schoolterrein inrichten” voor nog meer projecten.

NEN-EN 1090

“Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving”, dat is de missie van Falco. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees fietsenstalling) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!