Back to top
Tawk.to

Dubbelzijdige fietsoverkapping voor Internationale School Eindhoven

Home Projecten Dubbelzijdige fietsoverkapping voor Internationale School Eindhoven

In opdracht van BTL Realisatie heeft Falco acht dubbelzijdige overkappingen geproduceerd en geplaatst bij een school in Eindhoven. De overkappingen worden gebruikt om fietsen te parkeren. BTL Realisatie is de groene aannemer die bekend staat om zijn hoogwaardige kennis en gedreven vakmensen. Falco heeft al diverse mooie projecten samen met BTL Realisatie uitgevoerd.

Fietsoverkapping FalcoTel

De 8 fietsoverkappingen die bij de Internationale School Eindhoven zijn geplaatst zijn van het model FalcoTel-D. De FalcoTel-D is een van de populaire overkappingen uit de FalcoTel serie, dit is vooral te danken aan het feit dat de overkapping geen kolommen heeft aan de voorzijde. Deze overkapping is dubbelzijdig, aan beide kanten kunnen (brom)fietsen geparkeerd worden. deFalcoTel-D is een goede oplossing voor locaties waar veel fietsen gestald moeten worden, zoals scholen en stations.

Wandbekleding

Zoals bij veel overkappingen in ons assortiment is er ook bij deze overkapping keuze uit vele wandbekledingen. Klik hier voor een overzicht. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame. Voor dit project zijn er geen wanden gebruikt, het dak is gemaakt van aluzinc profielplaten.

Offerte

Op de productpagina van de FalcoTel-D kunt in het blauwe vlak via de button Offerte aanvragen direct een offerte aanvragen voor dit product. Falco vraagt een aantal gegevens om u een zo passend mogelijk aanbod te kunnen doen . Heeft u liever persoonlijk contact? Bel dan 0546 55 44 44 voor een afspraak of gesprek met een productadviseur.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!