Back to top
Tawk.to

Dubbelzijdige fietsoverkapping voor Internationale School Eindhoven

Home Projecten Dubbelzijdige fietsoverkapping voor Internationale School Eindhoven

In opdracht van BTL Realisatie heeft Falco acht dubbelzijdige overkappingen geproduceerd en geplaatst bij een school in Eindhoven. De overkappingen worden gebruikt om fietsen te parkeren. BTL Realisatie is de groene aannemer die bekend staat om zijn hoogwaardige kennis en gedreven vakmensen. Falco heeft al diverse mooie projecten samen met BTL Realisatie uitgevoerd.

Fietsoverkapping FalcoTel

De 8 fietsoverkappingen die bij de Internationale School Eindhoven zijn geplaatst zijn van het model FalcoTel-D. De FalcoTel-D is een van de populaire overkappingen uit de FalcoTel serie, dit is vooral te danken aan het feit dat de overkapping geen kolommen heeft aan de voorzijde. Deze overkapping is dubbelzijdig, aan beide kanten kunnen (brom)fietsen geparkeerd worden. deFalcoTel-D is een goede oplossing voor locaties waar veel fietsen gestald moeten worden, zoals scholen en stations.

Wandbekleding

Zoals bij veel overkappingen in ons assortiment is er ook bij deze overkapping keuze uit vele wandbekledingen. Klik hier voor een overzicht. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame. Voor dit project zijn er geen wanden gebruikt, het dak is gemaakt van aluzinc profielplaten.

Offerte

Op de productpagina van de FalcoTel-D kunt in het blauwe vlak via de button Offerte aanvragen direct een offerte aanvragen voor dit product. Falco vraagt een aantal gegevens om u een zo passend mogelijk aanbod te kunnen doen . Heeft u liever persoonlijk contact? Bel dan 0546 55 44 44 voor een afspraak of gesprek met een productadviseur.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!