Back to top
Tawk.to

Dubbelzijdige fietsoverkapping voor Internationale School Eindhoven

Home Projecten Dubbelzijdige fietsoverkapping voor Internationale School Eindhoven

In opdracht van BTL Realisatie heeft Falco acht dubbelzijdige overkappingen geproduceerd en geplaatst bij een school in Eindhoven. De overkappingen worden gebruikt om fietsen te parkeren. BTL Realisatie is de groene aannemer die bekend staat om zijn hoogwaardige kennis en gedreven vakmensen. Falco heeft al diverse mooie projecten samen met BTL Realisatie uitgevoerd.

Fietsoverkapping FalcoTel

De 8 fietsoverkappingen die bij de Internationale School Eindhoven zijn geplaatst zijn van het model FalcoTel-D. De FalcoTel-D is een van de populaire overkappingen uit de FalcoTel serie, dit is vooral te danken aan het feit dat de overkapping geen kolommen heeft aan de voorzijde. Deze overkapping is dubbelzijdig, aan beide kanten kunnen (brom)fietsen geparkeerd worden. deFalcoTel-D is een goede oplossing voor locaties waar veel fietsen gestald moeten worden, zoals scholen en stations.

Wandbekleding

Zoals bij veel overkappingen in ons assortiment is er ook bij deze overkapping keuze uit vele wandbekledingen. Klik hier voor een overzicht. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame. Voor dit project zijn er geen wanden gebruikt, het dak is gemaakt van aluzinc profielplaten.

Offerte

Op de productpagina van de FalcoTel-D kunt in het blauwe vlak via de button Offerte aanvragen direct een offerte aanvragen voor dit product. Falco vraagt een aantal gegevens om u een zo passend mogelijk aanbod te kunnen doen . Heeft u liever persoonlijk contact? Bel dan 0546 55 44 44 voor een afspraak of gesprek met een productadviseur.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!