Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair voor Alkwin College

Home Projecten Straatmeubilair voor Alkwin College

Het buitenterrein van het Alwin College is heringericht met Falco straatmeubilair. Op het schoolplein kunnen scholieren pauze houden op picknick sets en zitbanken. Afval kan worden gedeponeerd in de stijlvolle afvalbakken.

Picknick sets

Er zijn vijf picknick sets Falco-Ocho geplaatst. Falco-Ocho dankt zijn naam aan het feit dat er maar liefst 8 personen aan deze tafel kunnen plaatsnemen. Falco-Ocho bestaat uit een vierkante tafel en aan 4 zijden een aangebouwde zitting. De hardhouten delen bestaan uit FSC gecertificeerd hardhout. De gehele picknick tafel is met voetplaten op maaiveld gemonteerd.

Zitbanken FalcoBloc

Er zijn 2 buitenbanken geplaatst op het schoolplein; een speciaal op maat gemaakte FalcoBloc variant van 4 meter lang en 3 zitbanken FalcoBloc die tegen elkaar zijn geplaatst.

Afvalbakken

Er zijn drie afvalbakken uit de FalcoLinea serie op het terrein geplaatst. Het gaat om de FalcoLinea afvalbakken met zij inworp. De afvalbakken zijn voorzien van FSC latten en hebben een stalen binnenbak. De bakken zijn gepoedercoat in een grijze kleur.

Geheel

Alhoewel de picknick sets, banken en afvalbakken allemaal uit een andere serie komen, passen de producten prima bij elkaar!

Wilt u het buitenterrein van uw school, bedrijf of instelling ook herinrichten? Onze project adviseurs denken graag met u mee.

Ons Pinterest bord Schoolterrein inrichten wordt door veel mensen bekeken om inspiratie op te doen voor de inrichting van een schoolterrein met buitenbanken, afvalbakken,  fietsoverkappingen, fietsenrekken en nog veel meer straatmeubilair. 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!