Back to top
Tawk.to

FalcoLinea afvalbak met zijopening

Home Projecten FalcoLinea afvalbak met zijopening

NXP Semiconductors is een innovatief bedrijf gevestigd op de Novio Tech Campus te Nijmegen. Het buitenterrein van Novio Tech Campus is ingericht met diverse Falco producten, zoals FalcoLinea zitbanken, picknicksets en afvalbakken.

Banken

NXP wilde in verband met de uniformiteit graag ook FalcoLinea producten plaatsen op hun bedrijfsterrein. Er is gekozen voor 12 FalcoLinea enkelzijdige banken en drie FalcoLinea picknick sets.

De FalcoLinea serie kenmerkt zich door de S-vorm en het ontbreken van steunen aan de achterkant. Het uitgangspunt van de ontwerpers van ipv Delft was om meubilair te ontwikkelen dat eruitziet alsof de bekleding direct uit de grond komt.
De geplaatste producten bestaan uit FSC®-gecertificeerde hardhouten latten en staal. Duurzame materialen en onderhoudsarm. In de FalcoLinea serie zijn ook banken zonder rugleuning, sofa’s, tribune banken, geheel stalen banken en stoelen en plantenbakken beschikbaar.

Afvalbakken op maat

De FalcoLinea afvalbakken die geplaatst zijn op diverse plekken op het Novio Tech Campus terrein zijn voor NXP iets aangepast. De afvalbak is verhoogd met een inworp aan de zijkant in plaats van de bovenkant. Hier is voor gekozen om te voorkomen dat regenwater in de afvalbak stroomt en het maakt het onmogelijk voor vogels om afval uit de bak te pikken. In totaal zijn er 32 afvalbakken geproduceerd voor NXP en is deze variant nu standaard verkrijgbaar in het Falco assortiment. De FalcoLinea met zijopening is niet de enige variant, het is ook mogelijk om een kap over de inworpopening van de FalcoLinea afvalbak te plaatsen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de FalcoLinea serie of wilt u uw eigen ideeën voorleggen aan een Falco projectadviseur? Bel ons op (0546) 55 44 44 of stuur een mail naar info@falco.nl.

Meer producten uit de FalcoLinea serie straatmeubilair:

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!