Back to top
Tawk.to

Schoolpleininrichting met Falco picknicktafels

Home Projecten Schoolpleininrichting met Falco picknicktafels

De scholieren van het Maaswaal College in Wijchen kunnen in de pauzes en tussenuren samenkomen en uitrusten op het schoolplein op de FalcoBloc picknicktafels. In totaal zijn er 9 picknicktafels geplaatst op het schoolplein.

FalcoBloc picknicktafel

De serie straatmeubilair FalcoBloc, naast de picknickset bestaand uit banken, een tafel, plantenbak en een hocker, komt uit eigen huis. Door Falco ontworpen en geproduceerd in Vriezenveen.

Bijzonder aan de FalcoBloc picknicktafel is dat er geen tafelsteunen worden gebruikt, maar dat deze doorlopen in de banksteunen.

De FalcoBloc picknicktafel is leverbaar in verschillende varianten; met strip of als vrijstaande opstelling. Ook is het mogelijk om een variant met voetplaat te kiezen.

Advies

In onze webshop is het meteen duidelijk welke opties er verkrijgbaar zijn en tegen welke prijs. Bestellen in onze webshop is eenvoudig, u maakt een account aan, bestelt de gewenste producten en u betaalt achteraf. Uiteraard is onze afdeling Verkoop meer dan bereid om vragen te beantwoorden of langs te komen voor een adviesgesprek. Neem contact op voor de mogelijkheden; 0546 55 44 44 of verkoop@falco.nl

Schoolpleininrichting

Ons Pinterest bord Schoolterrein inrichten wordt door veel mensen bekeken om inspiratie op te doen voor de inrichting van een schoolterrein met buitenbanken, afvalbakken,  fietsoverkappingen, fietsenrekken en nog veel meer straatmeubilair. 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!