Back to top
Tawk.to

Schoolpleininrichting met Falco picknicktafels

Home Projecten Schoolpleininrichting met Falco picknicktafels

De scholieren van het Maaswaal College in Wijchen kunnen in de pauzes en tussenuren samenkomen en uitrusten op het schoolplein op de FalcoBloc picknicktafels. In totaal zijn er 9 picknicktafels geplaatst op het schoolplein.

FalcoBloc picknicktafel

De serie straatmeubilair FalcoBloc, naast de picknickset bestaand uit banken, een tafel, plantenbak en een hocker, komt uit eigen huis. Door Falco ontworpen en geproduceerd in Vriezenveen.

Bijzonder aan de FalcoBloc picknicktafel is dat er geen tafelsteunen worden gebruikt, maar dat deze doorlopen in de banksteunen.

De FalcoBloc picknicktafel is leverbaar in verschillende varianten; met strip of als vrijstaande opstelling. Ook is het mogelijk om een variant met voetplaat te kiezen.

Advies

In onze webshop is het meteen duidelijk welke opties er verkrijgbaar zijn en tegen welke prijs. Bestellen in onze webshop is eenvoudig, u maakt een account aan, bestelt de gewenste producten en u betaalt achteraf. Uiteraard is onze afdeling Verkoop meer dan bereid om vragen te beantwoorden of langs te komen voor een adviesgesprek. Neem contact op voor de mogelijkheden; 0546 55 44 44 of verkoop@falco.nl

Schoolpleininrichting

Ons Pinterest bord Schoolterrein inrichten wordt door veel mensen bekeken om inspiratie op te doen voor de inrichting van een schoolterrein met buitenbanken, afvalbakken,  fietsoverkappingen, fietsenrekken en nog veel meer straatmeubilair. 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!