Back to top
Tawk.to

Fietsenrek voor kratfietsen bij Montaigne Lyceum Den Haag

Home Projecten Fietsenrek voor kratfietsen bij Montaigne Lyceum Den Haag

Het meest gebruikte transportmiddel van en naar school is nog altijd de fiets. De zogenaamde kratfiets is momenteel favoriet bij de schoolgaande jeugd. Op sommige scholen is dat zelfs 70%! In een ‘normaal’  fietsenrek is meestal niet genoeg ruimte voor de bredere kratfiets. Fietsenrek FalcoCrate heeft met een hart op hart afstand van 45 cm die ruimte wel!

Hoog/laag systeem met oploopgoot

FalcoCrate is een hoog/laag fietsenrek waardoor de beschikbare parkeerruimte efficiënt benut wordt. De hart op hart afstand tussen de plaatsen is 45 cm en het hoogteverschil tussen de onderlinge fietsplaatsen is groter dan bij standaard hoog/laag fietsparkeersystemen. Dit zorgt ervoor dat manden, kratten of sturen van naast elkaar gestalde fietsen in de buitencategorie elkaar niet raken. De oploopgoot maakt het parkeren van de fiets nog gemakkelijker. Aan elke oploopgoot zit een aanbindvoorziening om de gestalde fiets met een eigen hangslot extra vast te ketenen. 

Niet alleen populair bij scholen

FalcoCrate wordt meestal toegepast bij scholen, maar ook bij minder voor de hand liggende locaties wordt voor dit rek gekozen. Bij appartementencomplex Prof. van Eysingastee in Oegstgeest werd door de Vereniging van Eigenaar het FalcoCrate verkozen boven een standaard fietsenrek. Men koos voor de FalcoCrate vanwege de ruime hart op hart afstand en het gebruiksgemak die de oploopgoten bieden.

Zoveel fietsen, zoveel fietsenrekken

Fietsen zijn er in vele soorten en maten! Voor buitenmodel fietsen zoals de kratfiets of de transportfiets zijn, naast de FalcoCrate, het lage FalcoSound fietsenrek of FalcoGrid fietsafscheiding geschikt. Maar Falco heeft voor elke fiets een fietsenrek in het programma! Kijk op www.falco.nl naar ons uitgebreid programma. Of kijk op Pinterest op het Bord Schoolterrein inrichten!

Vragen of meer informatie? Falco's productadviseurs geven u graag advies! Neem contact op via de chat op www.falco.nl, mail naar info@falco.nl of bel met 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!