Back to top
Tawk.to

Fietsenrek voor kratfietsen bij Montaigne Lyceum Den Haag

Home Projecten Fietsenrek voor kratfietsen bij Montaigne Lyceum Den Haag

Het meest gebruikte transportmiddel van en naar school is nog altijd de fiets. De zogenaamde kratfiets is momenteel favoriet bij de schoolgaande jeugd. Op sommige scholen is dat zelfs 70%! In een ‘normaal’  fietsenrek is meestal niet genoeg ruimte voor de bredere kratfiets. Fietsenrek FalcoCrate heeft met een hart op hart afstand van 45 cm die ruimte wel!

Hoog/laag systeem met oploopgoot

FalcoCrate is een hoog/laag fietsenrek waardoor de beschikbare parkeerruimte efficiënt benut wordt. De hart op hart afstand tussen de plaatsen is 45 cm en het hoogteverschil tussen de onderlinge fietsplaatsen is groter dan bij standaard hoog/laag fietsparkeersystemen. Dit zorgt ervoor dat manden, kratten of sturen van naast elkaar gestalde fietsen in de buitencategorie elkaar niet raken. De oploopgoot maakt het parkeren van de fiets nog gemakkelijker. Aan elke oploopgoot zit een aanbindvoorziening om de gestalde fiets met een eigen hangslot extra vast te ketenen. 

Niet alleen populair bij scholen

FalcoCrate wordt meestal toegepast bij scholen, maar ook bij minder voor de hand liggende locaties wordt voor dit rek gekozen. Bij appartementencomplex Prof. van Eysingastee in Oegstgeest werd door de Vereniging van Eigenaar het FalcoCrate verkozen boven een standaard fietsenrek. Men koos voor de FalcoCrate vanwege de ruime hart op hart afstand en het gebruiksgemak die de oploopgoten bieden.

Zoveel fietsen, zoveel fietsenrekken

Fietsen zijn er in vele soorten en maten! Voor buitenmodel fietsen zoals de kratfiets of de transportfiets zijn, naast de FalcoCrate, het lage FalcoSound fietsenrek of FalcoGrid fietsafscheiding geschikt. Maar Falco heeft voor elke fiets een fietsenrek in het programma! Kijk op www.falco.nl naar ons uitgebreid programma. Of kijk op Pinterest op het Bord Schoolterrein inrichten!

Vragen of meer informatie? Falco's productadviseurs geven u graag advies! Neem contact op via de chat op www.falco.nl, mail naar info@falco.nl of bel met 0546 55 44 44.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!