Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws FalcoLinea met armleuning

FalcoLinea met armleuning
FalcoLinea met armleuning
Bedrijfsnieuws 6 jun 2017

De serie FalcoLinea is een popualire lijn straatmeubilair. Het ontwerp van lijn is gebaseerd op de S-vorm. Hierdoor hebben de FalcoLinea producten geen steunen aan de achterkant en lijken de producten te zweven.

Het is nu mogelijk om de FalcoLinea bank met rug, stoel en sofa te bestellen met armleuningen. De armleuningen zijn van staal en naar wens te poedercoaten in een RAL kleur.

 Bekijk hier alle FalcoLinea producten en enkele projecten die zijn uitgevoerd met FalcoLinea producten:

Project

Meer producten uit de FalcoLinea serie:

Straatmeubilair_FalcoLinea_met_armleuningen
Straatmeubilair_FalcoLinea_met_armleuningen
Straatmeubilair_FalcoLinea_met_armleuningen
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!