Back to top
Tawk.to

FalcoLinea straatmeubilair voor Maxima-centrale

Home Projecten FalcoLinea straatmeubilair voor Maxima-centrale

Stijlvol straatmeubilair op een bijzondere locatie.Op het terrein van de Maxima-centrale in Lelystad zijn diverse onderdelen geplaatst van de serie FalcoLinea straatmeubilair.Kort aan het water zijn er allerlei zitmogelijkheden gecreëerd.

De Maxima-centrale is een elektriciteitscentrale gebouwd op een eiland in het IJsselmeer vlakbij Lelystad.In december 2010 is de centrale in gebruik genomen en heeft een rendement van 59%, wat zeer efficiënt is.De centrale levert energie voor 1,6 miljoen huishoudens.(bron:wikipedia).

Door de bijzondere locatie wordt het terrein omgeven door water en door het plaatsen van straatmeubilair nodigt dat uit tot prettig zitten in deze buitenruimte!De FalcoLinea serie is een hoogwaardige en duurzame serie straatmeubilair.Op het terrein van de Maxima-centrale zijn banken met rug- en zonder rugleuning geplaatst, afvalbakken en stoelen.

Sierlijk en uniek straatmeubilair

De lijn van de FalcoLinea komt als het ware uit de grond omhoog en omvat in een sierlijke vorm het hout met staal.Een vorm die je niet veel tegenkomt in het straatmeubilair en uniek is.
De stoel en bank hebben allebei deze unieke vorm en geven een mooie eenheid op het eiland van de Maxima-centrale.
De onbehandelde hardhouten delen vergrijzen na verloop van tijd.

Duurzaam straatmeubilair

Het hout is FSC® gecertificeerd en staal is een duurzaam materiaal.Door de lange levensduur, maar ook doordat staal volledig recyclebaar is.Het FSC® gecertificeerd hardhout wordt verantwoord gewonnen.Falco is gecertificeerd onder nummer CU-COC-008530. Ons FSC®-licentienummer is FSC-C016221


Ontwerp: IPV Delft.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!