Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Falco machines helpen in Zambia

Falco machines helpen in Zambia
Falco machines helpen in Zambia
Bedrijfsnieuws 25 jun 2013

Falco heeft een aantal machines en handgereedschappen gedoneerd aan het project Samen voor Zambia. Dit project ondersteunt jongeren in Zambia die een vak in de metaalsector willen leren en zodoende een bestaan kunnen opbouwen.

Want Zambia is nog steeds een land waar bijna 70% van de bevolking onder de armoedegrens leeft. Daarom zijn de verbetercoaches van 5xbeter samen met de Hetty Denen Foundation een project gestart, Samen voor Zambia, om jongeren in Zambia een betere toekomst te geven. Ze werken samen met de directie en docenten van het St. Ambrose Trade Centre om een aantal doelen te realiseren:

  • Ten eerste het leveren van machines en persoonlijke beschermingsmiddelen voor de leerlingen en werkers, zodat ze op een veilige manier kwalitatief goede producten voor de Zambiaanse markt kunnen produceren.
  • Daarnaast willen ze bijdragen aan productverbetering en ervoor zorgen dat bijvoorbeeld de laskwaliteit van de leerlingen wordt verhoogd. Dit doen ze door de kennis en vaardigheid te verbeteren en een veilig gebruik en onderhoud van machines te bewerkstelligen.

Falco steunt dit initiatief van harte en stelt de machines en gereedschappen graag beschikbaar om jongeren in Zambia een beter toekomstperspectief te geven.

Gerelateerde artikelen

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!