Back to top
Tawk.to

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws Dutch Cycling Embassy; maakt fietsen overal populair

Dutch Cycling Embassy; maakt fietsen overal populair
Dutch Cycling Embassy; maakt fietsen overal populair
Nieuws 30 nov 2013

Recent is door diverse partijen de Dutch Cycling Embassy opgericht. Deze stichting heeft zich ten doel gesteld wereldwijd het fietsen te stimuleren en te faciliteren. Als 's werelds nummer één fietsland hebben we natuurlijk heel veel ervaring met het populariseren van de tweewieler als vervoermiddel bij uitstek. De Dutch Cycling Embassy wil die kennis en ervaring met iedereen delen die er meer over wil weten.

Netwerkgedachte
Het fundament onder de Dutch Cycling Embassy is een breed netwerk van private ondernemingen, publiek en instanties met o.a. deskundigen op het gebied van infrastructuur en verkeer. Ook brengen nationale en lokale overheden hun kennis in, evenals onderzoekinstituten en universiteiten. De Dutch Cycling Embassy ontsluit haar complete netwerk voor belangstellenden uit de hele wereld. Of het nu gaat om de aanleg van fietspaden, parkeerfaciliteiten voor fietsers, fiets gerelateerde productontwikkeling, politieke besluitvorming of e-biking. De Embassy legt de contacten.

16 miljoen inwoners; 18 miljoen fietsen
Dat Nederland, met 18 miljoen fietsen op 16 miljoen inwoners, veel weet van fietsen moge duidelijk zijn. Maar ook de positieve feiten achter het fietsen zijn voor andere landen enorm interessant. We noemen bijvoorbeeld de effecten van fietsen op het milieu, de gezondheid en zelfs de werkgelegenheid in een land. Allemaal positieve gevolgen van fietsen die de Dutch Cycling Embassy met enthousiasme en passie wil gaan uitdragen. Zo'n "wereldwijde ambassadeur" voor het fietsen krijgt van Falco uiteraard alle steun.

Falco helpt adviseren over het fiets parkeren. Want hoe meer fietsen hoe meer behoefte aan een goede en veilige fietsenstalling. En wie kan daar beter bij helpen dan een producent met 60 jaar ervaring en expertise op het gebied van fietsparkeren?

Meer weten over dit initiatief: kijk op www.dutchcycling.nl

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!