Back to top
Tawk.to

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws Nieuwe hal klaar voor gebruik!

Nieuwe hal klaar voor gebruik!
Nieuwe hal klaar voor gebruik!
Nieuws 20 dec 2015

Het jaar 2016 gaat Falco goed in met deze nieuwe en moderne hal. Op het bedrijfsterrein van Falco is namelijk een nieuwe hal gebouwd ter verbetering van het werkklimaat, milieu en duurzaamheid.

Hal voor lasinstallaties

In deze nieuwe hal van 1900 m2 concentreert Falco al haar lasinstallaties. De hal wordt voorzien van de modernste afzuigingsinstallaties en het luchtklimaat wordt gecontroleerd door de laatste technieken op het gebied van koelen en verwarmen. Dat laatste resulteert in stevige besparingen op energie.

Ook de nieuwste led-verlichting in combinatie met zonne-energie draagt bij aan een veel lagere elektriciteitsrekening. De totale milieubelasting neemt daardoor drastisch af.

Voor een mooiere buitenwereld, ook voor later!

Gerelateerde artikelen

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!