Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Falco sponsort themaperiode Scholen van Architectenweb

Falco sponsort themaperiode Scholen van Architectenweb
Falco sponsort themaperiode Scholen van Architectenweb
Bedrijfsnieuws 12 mei 2016

Op donderdag 2 juni 2016 houdt Architectenweb in de Schouwburg Almere zijn tweede scholencongres. In het dagvullende programma zal onder meer ingegaan worden op het ontwerpen van een gezond binnenklimaat en het accommoderen van het onderwijs van de toekomst. De keynotes op het congres worden gegeven door architect Aldo Vos (Broekbakema), ondernemer Maurice de Hond (O4NT/Steve Jobs Scholen) en architect Joost Ector (Ector Hoogstad Architecten).

Het Tweede Grote Scholencongres maakt deel uit van de themaperiode ‘Scholen’ die Architectenweb van half maart tot eind juni houdt. De themaperiode wordt mede mogelijk gemaakt door Falco. Tijdens het congres zal Falco ook aanwezig zijn om uit te leggen wat de rol van Falco kan zijn tijdens de inrichting van een schoolplein.

Wilt u advies over het inrichten van een schoolplein?

U kunt voor uw gehele schoolpleininrichting bij Falco terecht. Neem contact op met ons voor meer informatie; bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl. Op Pinterest kunt u ons bord “Schoolplein inrichten” bekijken om inspiratie en ideeën op te doen.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!