Back to top
Tawk.to
Falco inrichting schoolpleinen lagere school middelbare school hoger onderwijs

Schoolplein inrichten

Home Schoolplein inrichten

Schoolplein inrichten

Bezig met de inrichting van een schoolplein?

Wat u ook zoekt voor het buitenterrein rondom uw basisschool, middelbare school of hoger onderwijs, Falco heeft het. Sterker nog: Falco heeft diverse producten die speciaal op scholen zijn afgestemd. FalcoCrate is bijvoorbeeld speciaal ontwikkeld voor transportfietsen, die vooral onder jongeren erg populair. Ook fietsparkeersysteem FalcoGrid is ideaal om kratfietsen netjes te stallen. De FalcoBox is uitermate geschikt om speelgoed in op te bergen en het schoolplein opgeruimd te houden.Onze producten zijn ook uitermate geschikt om BSO bussen in te stallen. Voor kinderopvangorganisaties is het een uitdaging om zogenaamde BSO bussen diefstalveilig en beschermd tegen alle weersinvloeden te stallen. In samenspraak met Falco's productspecialist, ontwerpafdeling en een kinderopvang organisatie is er een berging op maat gemaakt waarin BSO bussen geparkeerd kunnen worden. De berging bestaat uit compartimenten die afzonderlijk af te sluiten zijn. De deur is extra breed, namelijk 135 cm. 

Falco kan u niet alleen helpen met geschikte producten, maar ook met een eigen designafdeling, productie faciliteiten en een montage team voor een geheel op maat gemaakte schoolpleininrichting.

Falco producten zijn solide, duurzaam en de stalen onderdelen zijn in een gewenste kleur te poedercoaten. Onderstaand een greep uit de producten die Falco regelmatig op talrijke schoolpleinen plaatst op het gebied van fietsparkeren, overkappen en straatmeubilair.

Wilt u advies over het inrichten van een schoolplein?

U kunt voor uw gehele schoolpleininrichting bij Falco terecht. Neem contact op met ons voor meer informatie; bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl. Op Pinterest kunt u ons bord “Schoolplein inrichten” bekijken om inspiratie en ideeën op te doen. Als u zich hier inschrijft voor onze maandelijkse nieuwsbrief, maakt u kans op een unieke reep Falco Tony's Chocolonely! Onder elke 5 nieuwe aanmeldingen verloten wij een reep.

 

Falco inrichting schoolpleinen lagere school middelbare school hoger onderwijs
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!