Back to top
Tawk.to
Falco inrichting schoolpleinen lagere school middelbare school hoger onderwijs

Schoolplein inrichten

Home Schoolplein inrichten

Schoolplein inrichten

Bezig met de inrichting van een schoolplein?

Wat u ook zoekt voor het buitenterrein rondom uw basisschool, middelbare school of hoger onderwijs, Falco heeft het. Sterker nog: Falco heeft diverse producten die speciaal op scholen zijn afgestemd. FalcoCrate is bijvoorbeeld speciaal ontwikkeld voor transportfietsen, die vooral onder jongeren erg populair. Ook fietsparkeersysteem FalcoGrid is ideaal om kratfietsen netjes te stallen. De FalcoBox is uitermate geschikt om speelgoed in op te bergen en het schoolplein opgeruimd te houden.Onze producten zijn ook uitermate geschikt om BSO bussen in te stallen. Voor kinderopvangorganisaties is het een uitdaging om zogenaamde BSO bussen diefstalveilig en beschermd tegen alle weersinvloeden te stallen. In samenspraak met Falco's productspecialist, ontwerpafdeling en een kinderopvang organisatie is er een berging op maat gemaakt waarin BSO bussen geparkeerd kunnen worden. De berging bestaat uit compartimenten die afzonderlijk af te sluiten zijn. De deur is extra breed, namelijk 135 cm. 

Falco kan u niet alleen helpen met geschikte producten, maar ook met een eigen designafdeling, productie faciliteiten en een montage team voor een geheel op maat gemaakte schoolpleininrichting.

Falco producten zijn solide, duurzaam en de stalen onderdelen zijn in een gewenste kleur te poedercoaten. Onderstaand een greep uit de producten die Falco regelmatig op talrijke schoolpleinen plaatst op het gebied van fietsparkeren, overkappen en straatmeubilair.

Wilt u advies over het inrichten van een schoolplein?

U kunt voor uw gehele schoolpleininrichting bij Falco terecht. Neem contact op met ons voor meer informatie; bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl. Op Pinterest kunt u ons bord “Schoolplein inrichten” bekijken om inspiratie en ideeën op te doen. Als u zich hier inschrijft voor onze maandelijkse nieuwsbrief, maakt u kans op een unieke reep Falco Tony's Chocolonely! Onder elke 5 nieuwe aanmeldingen verloten wij een reep.

 

Falco inrichting schoolpleinen lagere school middelbare school hoger onderwijs
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!