Back to top
Tawk.to
Falco inrichting schoolpleinen lagere school middelbare school hoger onderwijs

Schoolplein inrichten

Home Schoolplein inrichten

Schoolplein inrichten

Bezig met de inrichting van een schoolplein?

Wat u ook zoekt voor het buitenterrein rondom uw basisschool, middelbare school of hoger onderwijs, Falco heeft het. Sterker nog: Falco heeft diverse producten die speciaal op scholen zijn afgestemd. FalcoCrate is bijvoorbeeld speciaal ontwikkeld voor transportfietsen, die vooral onder jongeren erg populair. Ook fietsparkeersysteem FalcoGrid is ideaal om kratfietsen netjes te stallen. De FalcoBox is uitermate geschikt om speelgoed in op te bergen en het schoolplein opgeruimd te houden.Onze producten zijn ook uitermate geschikt om BSO bussen in te stallen. Voor kinderopvangorganisaties is het een uitdaging om zogenaamde BSO bussen diefstalveilig en beschermd tegen alle weersinvloeden te stallen. In samenspraak met Falco's productspecialist, ontwerpafdeling en een kinderopvang organisatie is er een berging op maat gemaakt waarin BSO bussen geparkeerd kunnen worden. De berging bestaat uit compartimenten die afzonderlijk af te sluiten zijn. De deur is extra breed, namelijk 135 cm. 

Falco kan u niet alleen helpen met geschikte producten, maar ook met een eigen designafdeling, productie faciliteiten en een montage team voor een geheel op maat gemaakte schoolpleininrichting.

Falco producten zijn solide, duurzaam en de stalen onderdelen zijn in een gewenste kleur te poedercoaten. Onderstaand een greep uit de producten die Falco regelmatig op talrijke schoolpleinen plaatst op het gebied van fietsparkeren, overkappen en straatmeubilair.

Wilt u advies over het inrichten van een schoolplein?

U kunt voor uw gehele schoolpleininrichting bij Falco terecht. Neem contact op met ons voor meer informatie; bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl. Op Pinterest kunt u ons bord “Schoolplein inrichten” bekijken om inspiratie en ideeën op te doen. Als u zich hier inschrijft voor onze maandelijkse nieuwsbrief, maakt u kans op een unieke reep Falco Tony's Chocolonely! Onder elke 5 nieuwe aanmeldingen verloten wij een reep.

 

Falco inrichting schoolpleinen lagere school middelbare school hoger onderwijs
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!