Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Falco producten in grootste UK stalling!

Falco producten in grootste UK stalling!
Falco producten in grootste UK stalling!
Bedrijfsnieuws 24 mrt 2016

Eerder berichtten we al dat dochteronderneming Falco U.K. grote fietsenstallingen in Londen met fietsparkeersystemen en overkappingen in zou gaan richten in het kader van het Mini Holland project. Dit project is inmiddels in de afrondende fase; de cycle hubs zijn ingericht.

Big, bigger, biggest

Begin 2016 heeft het Cambridge CyclePoint, de grootste fietsenstalling in het Verenigd Koninkrijk, haar deuren geopend. Bij het station in Cambridge ( Engelse fietsstad nummer 1) kunnen bijna 3.000 fietsen worden geparkeerd, dit is 3 keer meer dan de vorige grootste fietsenberging bij station Chelmsford.

De fietsenstalling in Cambridge bestaat uit drie verdiepingen en is ingericht met Falco etagerekken en fietsaanleunbeugels. De FalcoLevelPremium+ is een gebruiksvriendelijk etage fietsenrek waarbij het fietsparkeren op het bovenste niveau ook eenvoudig is door de geïmplementeerde gasdrukveer. Dit fietsparkeersysteem voldoet aan de eisen van FietsParKeur, voor zowel de afstand 37,5 cm als 40 cm. De fietsaanleunbeugels, ook wel fietsparkeerbeugels of fietsnietjes genoemd, zijn geplaatst om ook het meer traditionele fietsparkeren aan te bieden. Tevens is deze vorm van fietsparkeren perfect voor niet-standaard fietsen zoals bijvoorbeeld  kratfietsen die niet in het etage rekken passen.

Made in Holland

De fietsparkeervoorzieningen zijn allemaal in Nederland geproduceerd, in Vriezenveen, waar het Falco hoofdkantoor gevestigd is. Naast een vestiging in de UK zijn er ook Falco dochters te vinden in Denemarken en Duitsland. In heel Europa zijn vertegenwoordigers van Falco fietsparkeersystemen, overkappingen en straatmeubilair actief.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!