Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair bij ZGT Almelo

Home Projecten Straatmeubilair bij ZGT Almelo

De Ziekenhuisgroep Twente in Almelo heeft het terrein rondom het ziekenhuis verder ingericht met straatmeubilair van Falco. Naast de overkappingen voor de parkeerautomaten, zijn er nu ook palen banken en fietsstandaards geplaatst.

Straatmeubilair
Samen met partner Plegt-Vos zijn op het parkeerterrein van de Ziekenhuisgroep Twente in Almelo zes zitbanken geplaatst. 

Afzetpalen
E
r een tiental Bowler afzetpalen geplaatst om auto's te weren van het wandelpad. De vaste afzetpaal Bowler onderscheidt zich door het fraaie bolkopje met ring uit één geheel. De “bolhoed” (Bowler) wordt op de paal bevestigd en vervolgens thermisch verzinkt.

Fietsaanleunbeugels
Verder zijn er zeventig fietsaanleunbeugels geplaatst om ook fietsen een parkeerplaats te geven. 

Iets voor u?

Voor terreininrichting voor uw instelling, neem dan contact op met één van onze productadviseurs via 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!