Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren bij scholengemeenschap Curio

Home Projecten Fietsparkeren bij scholengemeenschap Curio

Op het buitenterrein van de Curio locatie in Breda (voorheen ROC West Brabant) kunnen studenten hun fietsen parkeren in door Falco geleverde fietsparkeersystemen. Er staan diverse fietsoverkappingen en fietsenrekken, ook met oplaadgelegenheid.

Fietsoverkappingen

Er zijn drie verschillende overkappingen geplaatst uit de FalcoTel serie: de FalcoTel-C, de FalcoTel-D en de falcoTel-E. 
De enkezijdige variant is de FalcoTel-E, vooral populair doordat de fietsoverkapping geen kolommen heeft aan de voorzijde. Hierdoor kunnen fietsenrekken onbeperkt worden doorgekoppeld. Het dak is gemaakt van aluzinc profielplaten en er zijn vier vakken geplaatst. De FalcoTel-D is een dubbelzijdige fietsoverkapping en er is gekozen voor drie vakken. De FalcoTel-C staat voor combi en bij deze overkapping worden twee enkelzijdige overkappingen FalcoTel-E tegenover elkaar geplaatst met de open zijden naar elkaar toe en zo wordt er een combi gecreëerd. De twee overkappingen worden gekoppeld met een nok. Hierdoor is het looppad overdekt en is de gehele, ruime overkapping overdekt en compleet afsluitbaar. Voor de wandbekleding zijn verschillende opties, Curio heeft gekozen voor FSC® gecertificeerd hardhout.

Fietsenrekken

Onder de overkappingen zijn FalcoSound fietsenrekken geplaatst. Vijftien fietsenrekken zijn voorzien van aanbindpalen met een dubbele oplaadvoorziening.

Schoolpein inrichten

Bij het inrichten van een schoolterrein is straatmeubilair in de breedste zin van het woord uiteraard onmisbaar. Hieronder een opsomming:

Of bekijk op het Pinterest bord “Schoolterrein inrichten” naar nog meer mogelijkheden of neem contact laat u adviseren via de mail; info@falco.nl, telefoon 0546 55 44 44, chat of tijdens een persoonlijk gesprek met onze projectadviseurs.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!