Back to top
Tawk.to
Inrichting bedrijventerrein

Inrichting bedrijventerrein

Home Inrichting bedrijventerrein

Inrichting bedrijventerrein

Falco verzorgt de terreininrichting voor scholen, openbare ruimtes, zorginstellingen en ook regelmatig voor bedrijven.

Of u nou op zoek bent naar een overkappingfietsparkeersysteemverkeersvoorziening of straatmeubilair; Falco heeft het in het assortiment. Wenst u iets anders, dan is het voor ons relatief eenvoudig om een product op maat te ontwerpen en te produceren. We beschikken over een eigen ontwerpafdeling en moderne productiefaciliteiten om specials te ontwikkelen en te produceren. 

Straatmeubilair kan geplaatst worden op een dakterras maar uiteraard ook op de begane grond. In de vorm van banken of picknicktafels, er is veel keuze om medewerkers in de pauze te laten relaxen.

straatmeubilair picknickset

straatmeubilair zitbank

Collega's en/ of klanten die op de fiets naar het werk komen, moeten in ieder geval hun stalen ros veilig en droog kunnen parkeren. Zijn er veel fietsen die geparkeerd moeten worden, dan is dubbellaags fietsparkeren wellicht een optie. We hebben twee soorten etage rekken.We hebben ook een aantal fietsenrekken in ons assortiment met oplaadpunten.
fietsparkeren

Overkappingen gebruiken om vervoersmiddelen of bedrijfsmaterialen in te op te bergen? Onze overkappingen zijn in te zetten op verschillende manieren; een deel kan gebruikt worden als berging en in een ander deel kunnen fietsen gestald worden of wordt gebruikt als droogloop.

Ook is het mogelijk om een overkapping in te zetten als rokersruimte.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie; bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl. Op Pinterest kunt u ons bord “Bedrijventerrein inrichten” bekijken om inspiratie en ideeën op te doen. Heeft u een heel ander idee? Falco beschikt over moderne productie faciliteiten en eigen productontwerpers, producten op maat gemaakt zijn dan ook relatief eenvoudig voor ons om uit te voeren.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!