Back to top
Tawk.to
Falco hondenpoep afvalbak voor in de openbare ruimte

Hondenpoep afvalbakken

Home Hondenpoep afvalbakken

Hondenpoep afvalbakken

Één van de grootste ergernissen in de openbare ruimte is hondenpoep. Hondentoiletten lijken toch niet dé oplossing te zijn. De vraag naar degelijke hondenpoep afvalbakken stijgt. Falco heeft twee afvalbakken in het assortiment die prima geschikt zijn als hondenpoepbak.

FalcoJona

Het betreft de FalcoJona afvalbak met een inhoud van 50 liter. De FalcoJona heeft een strak en sterk design en ook een solide binnenbak. De binnenbak is voorzien van twee handvatten om het legen te vereenvoudigen.  Het ontwerp voorkomt dat de zakjes hondenpoep bovenop de bak wordt gedeponeerd. FalcoJona is voorzien van een sluiting met een trilvast veiligheidsslot en driekantsleutel. De bak is voorzien van een verende afsluitklep tegen stankoverlast.

Voor deze hondenpoep afvalbak is een anti vuurwerk sluiting verkrijgbaar.

FalcoBloc met klep

De tweede afvalbak die geschikt is om te gebruiken als hondenpoepbak, is de FalcoBloc met klep.

Met 120 liter heeft deze bak een groot verzamelvermogen. De afvalbak heeft een binnenbak van sendzimir verzinkt staal en is eenvoudig uit te nemen via het handvat. De deur is stevig vergendeld door het slot en te openen met een sleutel. De hondenpoep bak heeft een inworp klep aan de bovenkant verwerkt. De klep draait naar binnen. De verende klep voorkomt ook stankoverlast.

Het materiaal van deze afvalbak bestaat uit thermisch verzinkt staal en hout. Dit zijn duurzame materialen want staal heeft een lange levensduur en is daarna volledig te hergebruiken.

Falco hondenpoep afvalbak voor in de openbare ruimte
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!