Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 37, Circulaire fietsoverkapping voor Kampeerdorp de Zandstuve

Week 37, Circulaire fietsoverkapping voor Kampeerdorp de Zandstuve
circulaire fietsoverkapping
Werk in uitvoering 14 sep 2023

Kampeerdorp de Zandstuve was op zoek naar een overdekte fietsenstalling voor fietsen van het personeel. De vereiste was dat de overkapping van goede kwaliteit moest zijn, maar het hoefde niet per se nieuw te zijn.

Al enige tijd nemen we op verzoek ook gebruikte overkappingen in, die we nakijken, opknappen waar nodig en opnieuw inzetten. De overkapping die deze week geplaatst is bij het kampeerdorp is begin dit jaar terug gekomen van een klant die behoefte had aan een nieuwe, grotere overkapping. De 15 jaar oude overkapping is in zijn geheel opnieuw opgezet op ons terrein in Vriezenveen en goedgekeurd voor een tweede leven! Het betreft onze populaire overkapping FalcoLok 500.

Lees hier meer over onze circulaire ambities!

Ook interesse in een circulaire overkapping of wilt u uw huidige overkapping laten ophalen door Falco? Neem dan contact op met onze circulaire manager John Wermink voor de mogelijkheden!

131021 circulaire fietsoverkapping
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!