Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 27: Transparante fietsenstallig FalcoSail, Wierden

Week 27: Transparante fietsenstallig FalcoSail, Wierden
Week 27: Transparante fietsenstallig FalcoSail, Wierden
Werk in uitvoering 2 jul 2021

Bij 't Veer in Wierden is een transparante fietsenstalling geplaatst. Er is voor de FalcoSaIl gekozen om zijn grote inloophoogte en diepte. Door de transparante wanden van polycarbonaat gaat de overkapping geheel op in de fraaie omgeving. De stalen constructie is na het thermisch verzinken gepoedercoat in RAL 6012, kleur zwartgroen.

Er staan geen fietsenrekken in het overkapping, toch kunnen er met gemak 4 fietsen geparkeerd worden. Toch op zoek naar fietsparkeersystemen? Falco is de specialist in fietsparkeren. Allerlei fietsenrekken, ook voor kratfietsen, fietsparkeerbeugelsfietsstandaards en ruimtebesparende fietsparkeersystemen zorgen voor een fietsparkeeroplossing (op maat) voor elke locatie.

De FalcoSail wordt vooral ingezet als fietsenstalling maar ook als rookzone of wachtruimte bij bijvoorbeeld bushaltes.

Falco’s  VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de overkapping op locatie en droegen zorg voor de herbestrating. Ook op zoek naar een kleine of grote fietsenstalling en benieuwd naar de mogelijkheden? Onze projectadviseurs staan klaar om u te adviseren. Bel 0546 - 55 44 44, chat of mail naar info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!