Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 21: Fietsparkeren in kelder monumentaal gebouw Amsterdam

Week 21: Fietsparkeren in kelder monumentaal gebouw Amsterdam
Week 21: Fietsparkeren in kelder monumentaal gebouw Amsterdam
Werk in uitvoering 28 mei 2021

In de kelder van monumentaal gebouw De Droogbak in Amsterdam is een parkeerplek voor 95 fietsen gemaakt. Het fraaie 19e-eeuws kantoorgebouw in neorenaissancestijl doet dienst als advocatenkantoor en werknemers hebben in de kelder een parkeerplek voor de fiets. Men heeft keuze uit een drietal fietsenrekken:

  • FalcoLevel Premium+een gebruiksvriendelijk fietsparkeersysteem, met parkeerplek op twee niveaus.De goten van de FalcoLevel Premium+  zijn gemaakt van aluminium  en v-vormig uitgevoerd. Het gebruik van dit lichte materiaal zorgt met name voor een reductie van het tilgewicht. De goot van de FalcoLevel Premium+  is optimaal geschikt voor verschillende bandbreedtes.
  • FalcoMaat ophangrail: een automatisch fiets ophangsysteem om de fiets te parkeren in een kleine ruimte. De fiets kan automatisch en zonder grote inspanning verticaal gestald worden
  • Ideaal 2.0: een fietsenrek met een hart-op-hart afstand van 37,5 cm tussen de wielbeugels. Daardoor is er voldoende parkeerruimte tussen de fietsen. Ook  fietsen met een bredere band en voorvork ook geparkeerd worden. Op elke wielbeugel van het rek vindt u standaard een aanbindoog, hiermee kan de fiets extra beveiligd worden middels een eigen (hang)slot.

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!