Back to top
Tawk.to

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws Volg Falco op...

Volg Falco op...
Volg Falco op...
Nieuws 20 sep 2011

Falco vindt u namelijk op LinkedIn, Twitter, Facebook en YouTube. Met interessante en nieuwe producten en projecten te melden, maar ook instructievideo's op YouTube, bent u altijd als eerste en snel op de hoogte van het nieuws, mits u ons volgt natuurlijk. Maar…,

we zien nog veel liever dat u meepraat en de conversatie met ons aangaat. Welke kant gaat het op met straatmeubilair? Mist u nog een bepaald product in ons assortiment? Heeft u een suggestie
voor een nieuwe product? Vindt u dat we onze service kunnen verbeteren? Heeft u een verrassende visie op buiteninrichting? Falco gaat graag de dialoog met u aan. Reageer gerust; u bent verzekerd van een reactie onzerzijds.

Volg Falco op
Klik op de logo's rechts op de homepage en volg Falco op Twitter, LinkedIn, Facebook en YouTube.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!